22 Kasım 2007 Perşembe

Oyun sevenler için yeni bir Pavilion



HP, oyun ve eğlence sevenlere yönelik Pavilion ürünlerine yeni bir seri ekledi: HP Pavilion dv6500 dizüstü bilgisayar serisi.

Parlak piyano siyahı ve sıcak metalik gümüş renklerdeki HP Imprint kaplamayla son derece şık bir görüntüye sahip olan bu dizüstü bilgisayar serisi, 8 modelden oluşuyor. 1199 $'dan (+KDV) başlayan fiyatlarla sunulan HP Pavilion dv6500 serisinde, üstün dijital eğlence ve gelişmiş özellikler için orijinal Windows Vista Home Basic veya Premium işletim sistemi yer alıyor.

Teknik özellikler

HP Pavilion dv6500 dizüstü bilgisayar serisindeki modellerin bazılarında AMD TurionTM 64 X2, bazılarında ise Intel® CoreTM 2 Duo ULV işlemci ile Intel® Centrino® Pro teknolojisi kullanılıyor. Her iki teknoloji de bu dizüstü eğlence merkezlerine üstün performans kazandırıyor; hareket halindeyken daha uzun pil ömrü ve hızlı performans sağlıyor.

Serideki modellerin bir kısmında 1024 MB, bir kısmında da 2048 MB dahili bellek bulunuyor.

Belirli HP Pavilion dv6500 modellerinde HP Pavilion web kamerası ve mikrofon da yer alıyor. Bluetooth® bağlantı özelliği de standart olarak sunuluyor.

Gelişmiş grafik kartı ve HP BrightView teknolojili 15,4 inçlik ekran ve 1280 x 800 ekran çözünürlüğü sayesinde, canlı ve zengin renklerle DVD izlenebiliyor.

HP, kullanım kolaylığını artıran HP QuickPlay özelliği ile, tek bir düğmeye basarak film ve müzik uygulamalarını başlatma imkanı sunuyor.

HP Pavilion dv6500 serisi dizüstü bilgisayarlardaki entegre parmak izi okuyucu sayesinde, şifreleri hatırlama derdi de ortadan kalkıyor ve tek bir hareketle kullanıcı doğrulaması yapılabiliyor.

2,80 kilogramdan başlayan ağırlıklarıyla HP Pavilion dv6500 serisi dizüstü bilgisayar modelleri, eğlenceyi her yere taşıyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli