3 Nisan 2008 Perşembe

Turkcell'den EvTurkcell



EvTurkcell sayesinde Turkcell müşterileri, cep telefonlarından evlerini sisteme tanımlatıp sabit hatlarla Turkcell hatları üzerinden çok ucuza konuşacak

Turkcell'in yeni servisi EvTurkcell, Turkcell müşterilerinin Turkcell hatlarını kullanarak evlerinden şehir içi ve şehirler arası sabit hatlarla indirimli konuşmalarını sağlıyor. EvTurkcell’de müşteriler cep telefonlarından 8008’i arayıp bu hizmeti kullanmak istedikleri yeri cep telefonlarına tanımlıyor. Bunun hemen ardından Turkcell o bölgeyi ev alanı olarak belirleyerek tanımlanan cep telefonundan sabit hatlara doğru yapılacak görüşmeleri indirimli hale getiriyor.

Hem faturalı hem Turkcell Hazır Kart kullanan bireysel müşterilerin yararlanabileceği EvTurkcell servisine abone olan faturalı hat müşterileri aylık 7.5 YTL (KDV dahil ÖİV hariç) sabit ücret karşılığı, ev alanı olarak belirledikleri yerden yurt içi sabit hatlarla dakikası sadece 5 YKR’a (KDV dahil ÖİV hariç) konuşabilecek. Turkcell Hazır Kart kullanan bireysel müşteriler ise abonelik ücreti ödemeden, ev alanı olarak belirledikleri yerden yurt içi sabit hatlarla dakikası sadece 1 kontöre konuşabilecek.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli