21 Mart 2008 Cuma

Acer’dan mavi düşler


Acer,Gemstone’da karmaşık teknolojileri ve yapıları tek bir tuş ardına etkili biçimde gizleyerek, hem kullanımı kolaylaştırmış hem de göze daha hoş görünmesini sağlamıştı. Dokuz ay geçti ve Acer yine tasarım yollarına düştü. Orijinal Gemstone tasarımından yola çıkan araştırmalarda bu kez net bir hedef doğrultusunda daha ileri gidildi: benzersiz bir HD dizüstü bilgisayar kavramı geliştirmek, ona mükemmel özellikler katmak ve onu en yüksek çaptan istisnai bir tasarımla giydirmek.

Sonuçta Acer; 18.4 inç ve 16 inç alan üzerine kurulmuş, Blu-Ray Disc sürücüsü, Tam Yüksek Çözünürlüklü LCD ekranlar ve 16:9 doğal çözünürlükle donatılmış iki yeni dizüstü bilgisayar olan Acer Aspire 8920 ve Aspire 6920 ile ortaya çıktı.
Acer Aspire 8920

Bu iki yeni dizüstü bilgisayar serisinin tasarımı ürüne hayat veren baskın özelliğiyle kendini gösteriyor. Mavi; renk ve ışık olarak, bu yeni serinin tasarımını tanımlayan unsur olma özelliği taşıyor ve bu sebeple seriye, Aspire Gemstone blue (mavi) adı verilmiş.

Acer Aspire 6920

Holografik 3D kapak:
Yıldızlı arka ışık, mavi renkli parıltılı alt tabakanın ortasında yer alan yüzen Acer logosunun altından parlar

Acer CineDash medya konsolu

Eğlencenizi yönetmenin ve Acer Arcade’i saniyeler içinde başlatmanın yanında menüler arasında gezinmenin, sesi ayarlamanın ve medyayı anında kumanda etmenin yeni bir yolunu sağlayan dokunmatik ara yüzdür.

Bu iki dizüstü bilgisayar serisi, dizüstü bilgisayar ses kapasitesi için yeni bir standart belirleyen ikinci nesil Dolby Home Theater teknolojisi ile CineSurround, Tuba CineBass booster ve True5.1 çıkış gibi güçlü ses teknolojilerini birleştirir.

Acer Tuba CineBass
Tüp tipi bir bas yükseltici tasarımdır.En iyi rezonans performansını sağlamak için pürüzsüz ses dalgası akışı için tüp tasarımlı yüksek derin bas hoparlör (subwoofer) kapasitesine sahiptir.
Kaynak:Cnetturkiye

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli