13 Mart 2008 Perşembe

Symantec'ten felakete çözüm


Symantec'in, 2008 Windows sunucuları için geliştirilen sistem kurtarma ürünü Backup Exec System Recovery 8, beklenmedik şekilde çöken Windows sistemlerinin hızlı ve güvenilir şekilde kurtarılmasını sağlıyor.

Symantec, 2008 Windows sunucuları için geliştirilmiş, esnek harici depolama koruması ve gelişmiş kurtarma işlevlerine sahip, Symantec’in diğer güvenlik ve sistem yönetimi çözümleriyle entegre olabilen, Symantec Backup Exec System Recovery (Symantec Backup Exec Sistem Kurtarma) 8’in hazır olduğunu duyurdu.

Disk tabanlı Backup Exec System Recovery ile kurumlar, sistem kayıplarından ya da felaketlerden kısa zaman içinde kurtulabildikleri gibi kurtarılmış verileri, farklı sabit disklere, sanal ortamlara veya uzak, harici lokasyonlara kolayca aktarabiliyor.

Farklı donanımlarda koruma

Backup Exec System Recovery 8, kurumların felaket kurtarma konusundaki çabalarını desteklemek üzere, kurtarma öğelerini otomatik olarak FTP kullanan uzak bir sunucuya ya da harici bir disk sürücüsüne veya ağ paylaşımına kopyalamalarına imkan veriyor.

E-posta kurtarma

Yeni Granüler Geri Yükleme Opsiyonu (Granular Restore Option) kurumlara, Microsoft Exchange posta kutularını, dosyaları, mesajları ve postalara ekli gelen öğeleri; Microsoft SharePoint dökümanlarını, bireysel belge ve dosyaları kısa zaman dilimi içinde tek bir (çoklu-sekmeli özelliğe sahip) ara yüzden geri yükleme olanağı sunuyor.

Backup Exec System Recovery 8 buna ek olarak, sistem kurtarma öğelerinin- etkinleştirilmiş Internet ThreatCon düzeyinde - hızlı bir şekilde ve otomatik olarak tekrar elde edilmesine olanak tanıyan Symantec’in ThreatCon global güvenlik uyarı sistemi ile entegre edilebiliyor.

Veri tabanı kontrolü

Backup Exec System Recovery 8’in Altiris yönetim platformu ile olan entegrasyonu, yöneticilerin, bilinen bir ara yüzden ve veritabanı ortamından gelen yedekleme görevlerini kontrol etmelerini sağlıyor. Çözüm ayrıca, oldukça önemli bir yenilik olarak, Windows o cihaz için sürücü kodlarını değiştirmiş olsa dahi, harici USB sürücülerle ve belirli bir cihazda çalışır halde bulunan yedekleme görevleri ile bağlantı sağlayabiliyor.

Sanallaştırma desteği

Backup Exec System Recovery 8, farklı donanımlar ve fiziksel ortamlardan sanal ortamlara yapılan geri yüklemeler için Restore Anyware teknolojisi de dahil olmak üzere 2008 Windows sunucuları için logo-sertifikalı destek veriyor. Çözüm ayrıca, fiziksel ortamlardan sanal ortamlara (P2V), sanal ortamlardan fiziksel ortamlara (V2P)şeklinde gerçekleşen aktarımları, VMware ESX Server, VMware server, VMware Workstation ve Microsoft Virual serverdisk formatlarına kadar destekleyen “sanallaştırma” (virtualization) ile de uyum sağlıyor.

Symantec Backup Exec System Recovery için öngörülen fiyat, sunucu başına 1.095 dolar; her bir iş istasyonu için ise 69 dolardan başlıyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli