13 Mart 2008 Perşembe

Casper’dan tam donanımlı Tablet PC


Casper tarafından piyasaya sunulan Casper Nirvana 12.1” Tablet PC, toplantıdan toplantıya koşan profesyonelleri, dizüstü bilgisayarı yanında olmadan yaşayamayan teknoloji tutkunlarını, müzik ve resim arşivi olmadan rahat edemeyenleri, kısacası teknolojiyi daima yanında bulundurmak isteyen herkes için tasarlandı. Kullanıcılar Casper 12.1” Tablet PC Modelleri ile E-posta alıp gönderebiliyor, dosyalarını düzenleyebiliyor, notlar alıp kaydedebiliyor, isterlerse bu notları yazılı metine dönüştürebiliyorlar(Vista Business, Vista Ultimate ve Vista Home Premium İşletim sistemlerinde İngilizce yazımlarda). Hatta el yazısıyla yazılmış belgelerini, Tablet PC’si olmayan diğer kullanıcılarla bile paylaşabiliyorlar.

Casper Nirvana 12.1” Tablet PC’nin 180 Derece dönebilen Touch Screen özelliği sayesinde; kullanıcılar mouse veya tablet kalemi ile yaptıkları pek çok şeyi parmaklarıyla da yapabiliyorlar. Örneğin; sayfaları gezebiliyorlar, ekran üzerinde ikonların kontrolünü yapabiliyorlar, hatta yazı bile yazabiliyorlar.

Casper Nirvana 12.1” Tablet PC’nin işletim sistemi Windows Vista, bilgisayarın üzerindeki küçük noktalara odaklanabilmek ve sadece parmaklarla ekran üzerinde rahatça dolaşabilmek için bir de “Touch Pointer” sağlıyor.

Parmak izi okuyan fingerprint sistemi ile kullanıcılar Casper Nirvana 12.1” Tablet PC’lerinin içerisindeki verilere, elektronik postalara en hızlı, en güvenilir ve en kolay şekilde erişebiliyor.

Özellikler
12.1” Casper Tablet PC’ler, 45 nanometre işlemci teknolojili modelleriyle, pazardaki yerini alıyor. Casper, Pentium Dual Core işlemcili 12.1” Tablet PC modelleri de sunarak tüketicilere ürün çeşitliliğini sağlıyor.

- Beyaz ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği
- 1.3 MP Entegre Web Camera
- Bluetooth
- DVD Yazıcı
- Parmak izi okuyucu (fingerprint)
- Kensington Lock Desteği
-180 Derece dönebilen dokunmatik ekran

12.1” Casper Tablet PC’ler, 1099 USD + KDV ve 1599 USD + KDV fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli