15 Aralık 2007 Cumartesi

Bilgisayar fuarı açıldı


Teknoloji meraklıları haberiniz olsun, fuar başladı, son 3 gün...

Bu yıl 32'nci kez düzenlenen fuar 16 Aralık 2007 akşamına kadar devam edecek.

Türkiye’nin en etkili fuarları arasında yer alan ve ülke ekonomisine kazandırdıklarıyla kendine haklı bir yer edinen COMPEX Uluslararası Bilgisayar Fuarı bu yıl 32’nci kez 13-16 Aralık 2007 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

Lütfi Kırdar Fuar Merkezinde bu yıl 32. kez gerçekleştirilen fuarın açılışında konuşan Intel Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tolgar Elverici,f uarın teknoloji ve oyun tutkunlarının bir araya geldiği önemli bir platform haline geldiğini belirterek, ziyaretçilerin fuar süresince firmaların yeni ürünlerini görme şansı elde edeceklerini söyledi.

Fuarda Intel'in de bir oyun turnuvası ile yer aldığını ifade eden Elverici, oyun tutkunlarının 1500 metre karelik alanda kurulan oyun alanında yarıştıklarını kaydetti.

Türk Telekom Pazarlama Direktörü Erem Demircan de fuarın Türk Telekom için önemine değinerek, Türk Telekom'un son teknolojilerini bu fuarda sergileyeceğini söyledi.

Media Markt Türkiye Genel Müdürü Mustafa Altındağ ise Türkiye'ye yeni giren bir marka olarak fuarda olmanın kendileri için önem taşıdığının altını çizdi.

Konuşmaların ardından fuar Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany, Media Markt Türkiye Genel Müdürü Mustafa Altındağ, Intel Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tolgar Elvereci tarafından açıldı.

Türk Telekom ana sponsorluğunda düzenlenecek fuarda 300’ü aşkın yerli ve yabancı firma en son teknolojilerini sergileyecekler.

Tüm bilgisayar ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği GAMEX ise, bu sene de fuarın en iddaalı etkinliklerinden biri.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli