16 Aralık 2007 Pazar

USB bellek değil geniş bant modem


Sony Ericsson bugün kişisel bilgisayarlarla her yerden kablosuz bağlanma imkanı sunan MD300, geniş bant GSM modemini duyurdu.

PC yazılımı ile birlikte gelen ürün kolay kurulabilir ve kaldırılabilir yazılım ara yüzüyle bir kaç dakika içerisinde kullanıcıların mobil ağlara bağlanabilirliklerini desteliyor.

Kompak ve kolay kullanılabilen USB Memory Stick, Sony Ericsson MD300 mobil geniş bant modem herhangi standart bir USB portundan kolayca bağlanabiliyor. Microsoft Windows yazılımı ve sürücüleri içinde gelen, ürün bir kaç dakika içerisinde konfigürasyonunuzla uyumlu şekilde çalışmaya başlıyor. Mac kullanıcıları için de gerekli olan sürücüler internetten indirilip kullanılabiliyor. Bu durum USB modemin platform bağımsız kullanım serbestliği sağlıyor. MD300 ile gelen kablosuz yönetim ara yüzü kullanımda kolaylık sağlarken kullanıcılar, Play Now butonuyla da Sony Ericsson’un sunduğu mobil eğlence deneyimini tecrübe edebiliyor.

MD300 taşınabilir ofisinizde yüksek hızla bağlanabilirlik sağlıyor ve dünyanın her yerinden HSDPA, UMTS, EDGE ve GPRS ağlarının desteklendiği platformlarda sorunsuz çalışıyor.
MD300 elit siyah ve metalik gümüş renkleriyle 2008’in ilk çeyreğinde belirlenmiş pazarlarda satışa sunulacak.

Teknik özellikler
Boyutlar:70 x 32.5 x 15 mm
HSDPA:Up to 3.6 Mbps, downlink
Anten: Dahili
HSDPA/UMTS: 850/1900/ 2100 MHz
EDGE/GPRS: 850/900/1800/1900 MHz
Desteklediği işletim sistemi:MS Windows® 2000, XP, Vista, MAC-OS X supported
Ek özellikler:Sony Ericsson Wireless Manager, Otomatik yükleme ve Otomatik Konfigürasyon, 128 MB adreslenebilir hafıza, Renkli LED aydınlatmalı bağlantı durumu göstergesi, 24 dil desteği, Sony Ericsson güncel servisleri

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli