26 Aralık 2007 Çarşamba

HP'den KOBİ'lere Yeni LaserJet Yazıcılar

HP'nin yeni masaüstü HP LaserJet M2727 MFP serisi, KOBİ ve küçük çalışma ekipleri için tasarlandı.
"http://www.chip.com.tr/images/content/20071226070052.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
HP'nin yeni masaüstü HP LaserJet M2727 MFP (çok fonksiyonlu yazıcı) serisi, küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) ile kurumsal ortamlardaki küçük çalışma ekipleri için tasarlandı. Yeni seri, kullanıcılara, hem yüksek hacimli baskı ve kopyalama ihtiyacını karşılama, hem de zaman, mekan ve
para tasarrufu yapma imkanı veriyor.

Tam donanımlı, kompakt ve güvenilir HP LaserJet M2727 MFP serisi, 26 ppm'ye kadar baskı ve kopyalama hızları sağlıyor. İlk sayfa, 10 saniyeden kısa bir sürede yazıcıdan çıkıyor. Seri, profesyonel siyah-beyaz baskı kalitesi ve renkli tarama olanağı sunuyor; entegre ağ yapısı ve yeni faks çözümü sayesinde kurumsal verimliliği artırıyor.

HP LaserJet M2727 MFP serisi, anında LED aydınlatması sağlayan bir CCD tarayıcı içeriyor. Böylece daha az enerji kullanarak, bir yandan da yüksek kaliteli taramalar yapmak ve ilk kopyayı daha hızlı üretmek mümkün oluyor. Cıva tabanlı CCFL (floresan) ampuller kullanan diğer CCD/Reduction Optics tarama modüllerinin çoğundan farklı olarak, LED aydınlatmalı CCD tarayıcı, cıva içermiyor.

Kullanıcılar ayrıca, iki orijinal HP baskı kartuşundan birini seçebiliyorlar. Bunlardan biri, yüksek performanslı günlük baskı ihtiyacı, diğeri yüksek hacimli baskı ortamları için kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli