16 Aralık 2007 Pazar

Daewoo Türk evlerine giriyor


Beyaz eşya ve elektronik ürünlerin üretici markası Daewoo Electronics, Demaks Elektronik Pazarlama A.Ş distribütörlüğüyle Türkiye'de. 1971 yılında kurulan ve dünya çapında 64 üretim tesisine sahip olan Daewoo, “hayallerini gerçeğe dönüştürmek” isteyen Türk kullanıcılara COMPEX 2007 fuarında merhaba dedi.
Demaks Elektronik Pazarlama A.Ş. distribütörlüğüyle Türkiye'ye adım atan Daewoo, LCD TV'den, nano silver teknolojisiyle üretilen beyaz eşyaya, notebook'tan klimaya kadar tüm teknolojik ürünlerini aynı marka çatısı altında sunacak.

ÜRÜN GAMINDA YOK YOK

1971 yılında kurulan Daewoo, Avrupa'da yapılanmasından sonra Türk tüketicisinin de kaliteli ve hesaplıürünlere rahatlıkla ulaşması hedefiyle Türkiye pazarına giriyor.
Daewoo, ürün gamında mikro görüntü işlemcili LCD TV'ler, plazmalar, DVD oynatıcı ve kaydediciler, ses sistemleri, bilgisayar ve haberleşme sistemleri, nano silver teknolojili tek ve çift kapılı buzdolapları, buharla yıkama yapabilen çamaşır, bulaşık makineleri, fırınlar, mikrodalga fırınlar, elektrikli süpürgeler, küçük ev aletleri, ocak ve davlumbazlar ve klimalara kadar uzanan geniş bir yelpaze sunuyor. Daewoo'nun beyaz eşya ürünlerinin yanında ankastre seçenekleri de mevcut.

50 MAĞAZA İLE REKABET ARTACAK

Daewoo, 2008 yılında çeşitli elektronik marketlerin yanında ilk etaptaki 50 elegance şatış mağazasıyla Türk kullanıcısının hizmetinde olacak.
Daewoo Electronics Türkiye Distribütörü Demaks Elektronik Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Murat Gelgeç, dünyanın en önemli teknoloji markalarına hizmet vermiş olan Daewoo'nun üstün teknolojiyi sunan kendi ürün gamıyla Türkiye'ye geliyor olmasının kaliteyi ve rekabeti artıracağını söyledi.
Murat Gelgeç, bir evin ihtiyacı olabilecek tüm elektronik ve beyaz eşyayı Daewoo markasıyla Türk tüketicisine sunacaklarını belirterek “2008 yılında büyük alışveriş merkezlerindeki cornerların yanısıra açmayı planladığımız 50 seçkin mağazada bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri bulmak mümkün olacak. Daewoo'nun tamamı kendi fabrikalarında üretilen ve üstün teknolojiyle donatılmış kaliteli ürünlerine sahip olmak artık çok kolay olacak” dedi. Murat Gelgeç, özellikle tüm beyaz eşyalarda aile sağlığı konusunda en ileri teknoloji sayılan nano silver teknolojisinin kullanıldığına da dikkat çekti.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli