15 Ekim 2007 Pazartesi

COWON Q5 WiFi Kasım'da Türkiye'de

Cowon Q5 WiFi Kişisel medya çalar ileri teknoloji ve yüksek donanım özellikleri ile donatıldı.
COWON Q5 WiFi Kasım'da Türkiye'de


Cowon marka ürünler arasında yer alan Cowon Q5 WiFi, 5 inçlik LCD ekranı ile video seyretme zevkinizi maksimuma taşımakta, dokunmatik ekran özelliği ile de kullanımınızı kolaylaştırmaktadır .
40 ve 60 GB'lık kapasite seçeneklerine sahip olan bu kişisel medya çaların size sağlayacağı en önemli avantaj ise ,cep bilgisayarı olarak kullanabilme ve kablosuz teknolojiler ile desteklenerek (Wifi, Bluetooth) ofisinizi ve eğlence merkezinizi en efektif şekilde yanınızda taşımanıza olanak sağlamasıdır.

Üstelik tanıdık işletim sistemi Windows ( Windows CE 5.0 Pro ) kullanımı sayesinde ,Cowon Q5 WiFi'in size sağlayacağı tüm avantajlardan kolayca faydalanabileceksiniz.

Adeta küçük bir cep bilgisayarını andıran Cowon Q5 WiFi; işletim sistemini destekleyen tüm yazılımlar ile de uyumlu çalışmakta, ayrıca BBE ,Mach3Bass, MP3Enhance , 3DSurround , Bass ve Treble teknolojilerini kullanarak da medya çalar kullanım zevkinizi en üst düzeyde yaşatmaktadır .


Taşınabilir boyutlarda olduğu için müzik, video, resim ve yazı dosyalarını yanınızda taşıma olanağı sağlayan Cowon Q5 WiFi , istediğiniz anda ve istediğiniz yerde 128MB DDR2 sayesinde , yüksek hızda bu dosyaları aktarabilmenizi ; USB Aarabirimi ile farklı cihazları tanımlayabilmenizi , opsiyonel Navigasyon sistemini kullanabilmenizi ayrıca Britannica sözlük desteği ile ; kesintisiz iletişim yaşayabilmenizi sağlıyor .

Ürünün fiyat bilgileri ise şöyle:

40GB € 669
60GB € 699

Bilgi için:
Panatel A.Ş.
Tel : 0212 269 82 82


Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli