30 Ekim 2007 Salı

Samsung SyncMaster 226BW

Geniş, siyah, hızlı



Samsung SyncMaster 226BW sadece cilalı yüzeyi ile parlamakla kalmıyor testimizde de çok iyi değerlerle 22 inçli dikkatleri üzerine çekti. Ama her kategoride tam anlamıyla bizi ikna edemedi.

Aydınlık değeri 211 cd/m2 ile ortalamanın altında olsa da 226BW, 1076:1 gibi çok yüksek bir kontrast oranı ile bizleri etkiliyor. 151 ve 166 derecelik (yatay ve dikey) görüş açıları ve hızlı bir 5 mili saniyelik Griden-Griye-Tepki-Süresi ile görüntü kalitesinde de "çok iyi" unvanını kazanıyor. Neredeyse görülemeyen görüntü izleri ve minimum hareket keskinliği 226BW'yi oyuncular için son derece ilgi
çekici hale getiriyor.

Donanım ve Ergonomi
Görüntü sinyali analog (D-Sub) veya dijital (HDCP destekli DVI-D) olarak ekrana geliyor. Bu çok iyi işlenmiş monitör hoparlör veya USB girişleri sunmuyor. Cihazı katlayıp döndürebiliyorsunuz ama yüksekliğini değiştiremiyorsunuz. Stabil duruş-ayağı hiç sallanmıyor. Ekran üzerinde canlandırılan menü (On Screen Display, OSD) son derece açıklayıcı, mantıklı tasarlanmış ve kolayca kullanılabiliyor.

Sonuç
Çok iyi işlenmiş Samsung SyncMaster 226BW çok iyi bir görüntü kalitesi sunuyor. Buna ek olarak çok iyi ayarlanabiliyor ve kullanılabiliyor. Bilgisayar başında normal-çalışma için ama aynı zamanda oyuncular içinde uygun fiyatlı bir ekran-çözümü.

Alternatifler
Mutlaka oyun oynamayacaklar içinse V7L22WD ile 70 Dolar tasarruf edip yine iyi işlenmiş bir monitör ve düzgün görüntü kalitesi elde edebilirler. DVI bağlantısı HDCP desteklemiyor ama bunun yerine L22WD entegre hoparlör sunuyor.
Çok iyi görüntü kalitesi
Sağlam işleme
Kolay kullanım
Hızlı tepki süresi
Kısıtlı donanım

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli