28 Ekim 2007 Pazar

Şırnak'ın teröre cevabıdır

"http://img.takvim.com.tr/2007/10/28/im/756269C99300AC48B9FE7D87b.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

3 hafta önce 13 askerin şehit olduğu Şırnak'ta halk, teröre lanet mitinginde, en güzel cevabı verdi. Türk bayraklarıyla yürüyen vatandaşlardan birinin elindeki "Talabani, senin kedini de köpeğini de, kelleni de alır geliriz" yazılı döviz, her şeyi en net biçimde anlatıyordu.



"http://www.yenisafak.com.tr/resim/site/eylem19f9343189f929b53by.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
Şırnak'ta kardeşlik mitingi

PKK terörünün en çok vurduğu bölge olan Doğu ve Güneydoğu'da halk teröre karşı sokaklara döküldü. Türk bayrakları ile yürüyüşe katılanlar birlik ve barış mesajı verdi.

Şırnak'ta düzenlenen 'Terörü lanet' mitinginde, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 5 bin kişi ellerinde Türk bayrakları ile şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu. Büyük bir Türk Bayrağı'nı taşıyan Şırnaklılar kentlerinin adının terörle anılmaması için sık sık sloganlar attı. Ellerinde, şehit kardeşlerinin fotoğraflarını taşıyan yakınları, "Talabani, senin kedini de, köpeğini de, kelleni de alır geliriz" yazılı döviz taşıdı.























 Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi  Şırnak'ta ' Teröre Hayır' Mitingi

YABANCI BASINDAN YOĞUN İLGİ
Polis, miting çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, miting alanına gelenler üst aramasından geçirildi ve çevre binalara keskin nişancılar yerleştirildi. Mitinge, Türk basınının yanı sıra yabancı basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi. Şırnak Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Güngör, miting ile bölgeyi kan, gözyaşı, işsizlik ve karanlığa götürmeye çalışan terörü kınamayı amaçladıklarını söyledi.


Savaş Ay

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli