22 Ekim 2007 Pazartesi

Levi's ve Mandarina'dan moda cepler

Hakkında dedikodular çıkan Levi's cep telefonu nihayet görücüye çıktı...

"http://www.chip.com.tr/images/content/20071021220514.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.


Levi's ve Mandarina'dan moda cep telefonları

Bu senenin ortalarına doğru Levi's markalı bir cep telefonu hakkında dedikodular çıkmaya başladı. Firmanın kendisi ise ne detaylar ne de fiyatı hakkında bir açıklamada bulundu. Yakın bir zamanda ise "Limited Collection" adı altında The Phone Shop tarafından satışa sunulacağı duyuruldu.

Zincirinize takın
Cihaz aşırı bir şekilde Samsung'un posta kartı şeklideki SGH-P310 cep telefonunu hatırlatıyor. 11 mm inceliğindeki metal kasa siyah-kahverengi desenli olarak dizayn edilmiş. Entegre bir zincir sayesinden telefonu kemerinize takabilirsiniz. Multimedya fanları ise 2 Mega piksel kamera, MP3-Çalar ve radyo için sevinebilirler. Hafıza ise genişletilebiliyor.

Kıyafetinde olduğu gibi burada da isme para ödüyorsunuz. Cihazın yaklaşık fiyatı 710 $ ki bu fiyata üst-seviye cep telefonları arasında 1 numara olan N95'i satın alabilirsiniz.


"Limited Collection" serisindeki ikinci telefon Mandarina'dan geliyor. Mor veya vişne kırmızısı renkleriyle cihaz daha çok dişi kesimin ilgisini çekmek için tasarlanmış. Pek dikkat çekmeyen yanı ise MP3-Çalar gibi artık pekte olağanüstü olmayan donanımsal özellikleri. Cihazın The Phone House'dan çıkan fiyatı 140 $.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli