5 Ocak 2008 Cumartesi

Aşk yatağı!


Bir yatak firması uyurken eşlerin birbirine sarılmasını kolaylaştıran adına 'aşk yatağı' dedikleri yeni bir yatak tasarladı.

Aşk yatağı, uyuyan evli çiftlerin rahatça birbirini kucaklamasına imkan sağlayan özel şekilde tasarlandı.

İnsanların özellikle normal yataklarda sarıldıklarında alt kalan kolun hem sarılana hem de sarana rahatsızlık vermesinden yola çıkan firma, bu sonunun çözümü için ilginç bir yöntem buldu.

Bu tür sarılmalar sırasında altta kalan kolun sinir ve damarlarına aşırı derecede yük binmesi durumunda fiziksel rahatsızlıklar ortaya çıktığını savunan firma yetkilileri,"Evliliklerin ilk yıllarında birbirine tutku duyan eşler, birbirlerine alışmak için genellikle birbirine sarılarak uyumaktadır.Bu sarılma sırasında çiftlerden birisinin kolu altta kaldığı için kollarda uyuşma yaşanmaktadır.Hatta bilek düşüşü olarak bilinen fiziksel rahatsızlıklar ortaya çıkmaktadır.Yeni çıkardığımız aşk yatağı bu durumu tamamen ortadan kaldırmaktadır" dediler.

Baş ve ayak kısımlarında kolun attan geçmesine imkan sağlayan açıklıklar bulunan bu yataklarda, aynı şakilde ayaklarında alttan geçecek şekilde boşluklar bulunuyor.

Kolun ve ayağın girmediği durumlarda normal pozisyonda duran bu yataklar rahat uyku için de ideal olarak kabul ediliyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli