10 Ocak 2008 Perşembe

Kişiselleştirilebilir Mobil TV, Motorola DH01


Motorola, geliştirdiği yeni DVBH uyumlu DH01 Mobil TV ve yenilikçi mobil TV yayın çözümleri ile eşsiz bir mobil medya deneyimi yaşatıyor.

Türkiye — İstanbul — 07 Ocak 2008 — Kablosuz iletişimin dünya lideri Motorola, Las Vegas'ta gerçekleştirilen Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıttığı DVBH uyumlu DH01 Mobil TV ve mobil TV yayını çözümleri ile dünyanın her yerindeki kullanıcılara yüksek performanslı bir mobil medya deneyimi sunacak.

Son derece hafif olan yeni DH01 Mobil TV ile birlikte tüketiciler yer ve zaman kısıtlaması olmadan mükemmel bir TV deneyimi yaşayacak; beğenilen programları, müzik kliplerini dijital video kaydedicilere aktarabilecek.

Motorola'nın mobil TV alanındaki liderliğini pekiştiren DH01 Mobil TV, tüketicilerin kişisel medya deneyimlerini zenginleştirirken, Motorola'nın yenilikçi mobil TV yayın çözümleri ile de servis sağlayıcılar ve yayıncılara çekici gelir fırsatları da sunuluyor.

"Motorola olarak, 2008 yılında hızlı bir büyüme öngördüğümüz Mobil TV alanında tüketicilerin ve yayıncıların istek ve ihtiyaçlarını en iyi şekide karşılayan çözümlerimiz ile benzersiz bir konumda yer alıyoruz." diyen Motorola Mobil TV ve Servis Uygulamaları Başkan Yardımcısı Navin Mehta, sözlerine şöyle devam ediyor: " Yeni DH01 Mobil TV, tüketicilerin taşınabilir medya deneyimine keyif katacak. Bir başka ifade ile eğlence deneyimindeki 'yayın zamanı' kavramı 'benim zamanım' şekline dönüşecek."

Yeni DH01 Mobil TV, cihaz ara yüzleri, ağlar ve uygulama servis platformlarının standartlarını kapsayan DVBH yayın standartlarını destekliyor. DH01, bir cep kitabından daha küçük olmasına rağmen sahip olduğu 4.3inç'lik "Wide Quarter Video Graphics Array" ekranı ile 16 milyon rengi destekliyor. Cihaz ayrıca, 5 dakikalık hafıza fonksiyonu ile "pause" düğmesine basıldığında canlı bir TV yayınını 5 dakika kaydedebiliyor.

Motorola'nın mobil TV çözümleri, ağ altyapılarını tasarlayan, düzenleyen ve etkin kılan uygulamaları, servis hizmetlerini ve cihazları kapsıyor. DH01 Mobil TV, yayıncılar için yeni dağıtım kanalları bulma ve reklam verenlere daha rahat ulaşım imkanı tanırken servis sağlayıcıların da interaktif hizmetler sunarak tüketici sadakati oluşturmalarına olanak tanıyor.

Yeni DH01 Mobil TV, tüketicilerin istedikleri her şeyi içinde bulabilecekleri bir eğlence merkezi durumuna gelecek.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli