17 Ocak 2008 Perşembe

Gogo QX: Cebinizdeki Eğlence Kutusu


Son yılların en popüler cihazlarından mp4 çalar olarakta bilinen portatif medya çalar pazarına yeni giren bir marka olan Gogo performans/fiyat oranı yüksek ürün serisinin ilki olan Gogo QX’i tüketiciye sunmaya başladı.

6.5 milim kalınlığı ve 37 gram ağırlığıyla oldukça zarif bir müzik çalar olan Gogo QX, aynı zamanda çok güçlü bir ses çıkış gücüne sahip. Müzik dinlemenin yanısıra, Xvid olarak kodlanmış AVI formatında müzik klip veya küçük videoları da izleyebilirsiniz.

1GB ve 2GB dahili hafıza seçenekleri bulunan medya çalar aynı zamanda 2 GB’a kadar harici microSD kartları desekliyor. Bu şekilde hem hafıza artırılabiliyor hemde bir çok cep telefonunda standart olmaya başlayan microSD kartlar ile içerik paylaşımını mümkün kılıyor.

Küçük boyutlarına rağmen üzerinde 400maH lityum ion pil bulunan medya çalar ile kesintisiz 10 saat müzik ve 5 saat video oynatabilen Gogo QX ile JPEG formatındaki fotoğraf albümünüzü ve resimlerinizi izleyebilir, içinde bulunan Tetris oyunu ile sıkıcı zamanlarınızı birazda olsa neşelendirebilir, dahili mikrofonu ile ses kaydı yapabilirsiniz.

TXT uzantılı yazı dosyalarını da okuyabileceğiniz ürün otomatik okuma fonksiyonu ile belirlediğiniz zaman aralığında sayfaları sizin yerinize çevirebiliyor.

Chip, PCNET, Newtech gibi teknoloji dergilerinde incelemesi yapılıp beğenilen Gogo QX kdv dahil 99YTL fiyatı ile uygun fiyatlı müzik çalar almak ve bu seçimi yaparken de kaliteden ödün vermek istemeyenlere hitap ediyor.

Daha fazla bilgi için: www.gogo.com.tr

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli