28 Ocak 2008 Pazartesi

Motorola'nın W Serisi Genişliyor


Motorola, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıttığı, W Serisi'nin iki yeni cep telefonu modeli W230 ve W270 ile kullanıcılarına eşsiz bir mobil müzik deneyimi sunuyor. Türkiye - İstanbul, 10 Ocak 2008 - Kablosuz iletişimin dünya lideri Motorola, Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıttığı yeni W230 ve W270 cep telefonları ile kullanıcıların mobil iletişim ve mobil müzik konusundaki beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Her iki model de kolay kullanım özellikleri, microSD kart ile genişletilebilir hafızaları, üstün ses kalitesi ve uygun fiyatları ile dikkatleri üzerinde topluyor.

"Yeni W230 ve W270, gerek tasarımları gerekse müzik fonksiyonları ve uzun ömürlü pilleri ile fiyatlarının çok üzerinde bir mobil iletişim deneyimi yaşatacak." diyen Motorola Mobil İletişim Araçları Başkanı Stu Reed, sözlerine şöyle devam ediyor: "Bir cep telefonunda üstün ses kalitesine sahip müzik fonksiyonları olmasını isteyen kullanıcılar için W230 ve W270, mükemmel bir seçenek olacak."

Yeni W230 ve W270, bir cep telefonun sahip olduğu temel özellikleri barındırmalarının yanı sıra MP3 ve diğer müzik formatlarını destekleyen bir dijital müzik çalara da sahip. Her iki modelin de bellekleri microSD kart ile 2GB'a yükseltilebiliyor. Bu sayede kullanıcılar sevdikleri müzik parçalarını cep telefonlarına aktararak eşsiz bir mobil müzik deneyimi yaşayabiliyor.

FM radyosu bulunan W230 ve W270'in dâhili radyo veri sistemi ekranı (Radio Data System-RDS) bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar, şarkı ve sanatçı adı, müzik türü gibi bilgileri öğrenebiliyor. Çalan müzik parçalarını telefon alarmı olarak kullanılabiliyor veya sevdikleri radyo istasyonlarını mesaj yoluyla paylaşabiliyor.

Yeni W230 ve W270 cep telefonları, mükemmel müzik fonksiyonlarının yanı sıra üstün teknolojileri ile de fark yaratıyor. Her iki model de sesi otomatik olarak ayarlayan ve bu sayede gürültülü ortamlarda bile net konuşmalar sağlayan CrystalTalk™ teknolojisini kullanıyor.

Yaklaşık 9 saatlik konuşma süresine sahip modeller, 500 mesajı ve kişiyi hafızasında saklayabiliyor. Sadece bir tuşa basılarak mesajlara ulaşılabiliyor veya internete bağlanılabiliyor.

İnce, göz alıcı tasarımı ile göz dolduran W230'un yeşil/gümüş ve titanyum grisi/turuncu yüz seçenekleri bulunuyor. Geniş, renkli ekranı ve kullanışlı tuş takımı kolay kullanım sağlarken, ince yapısı sayesinde her yere kolayca taşınabiliyor. W270'de kapaklı tasarımı ve W230 ile aynı özellikleri ile farklı bir seçenek oluşturuyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli