10 Ocak 2008 Perşembe

Sony Cyber-Shot'la 7 Megapiksel Cebinizde


Sony'nin yeni Cyber-shot modeli S730, fotoğraf çekmenin keyfini üstün teknolojik özellikler ile bir araya getiriyor. Yeni Cyber-shot S730; 7.2 efektif megapiksel çözünürlüğü, 3x optik zoom lensi, ISO 1250 yüksek hassasiyeti ve kolay kullanım özellikleri ile digital fotoğrafçılık dünyasını keşfetmek isteyenlere mükemmel bir başlangıç noktası sunuyor.

Geliştirdiği benzersiz ürünlerle tüm fotoğraf tutkunlarının beklentilerini fazlası ile karşılayan Sony, yeni Cyber-shot modeli S730 ile eşsiz tasarım ve üstün teknolojiyi bir araya getiriyor. Yeni Cyber-shot S730, hafif ve kompakt yapısı, kolay kullanım özellikleri ve makul fiyatı ile dijital fotoğrafçılık dünyasına adım atmak isteyenler için mükemmel bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Cyber-shot S730'da 3x optik zoom lensin yanı sıra çekilen fotoğrafların canlı ve mükemmel detaylara sahip olmasını sağlayan 7.2 efektif megapiksel sensör de yer alıyor. Yeni Cyber-shot S730, düşük aydınlatmalı ortamlarda veya bulutlu havalarda flaş gerektirmeden mükemmel renk ve görüntü kalitesine sahip fotoğraflar çekmenize olanak tanıyor. Yüksek hassasiyet modu seçildiğinde hassaslık ISO 1250'ye çıkıyor ve hareketli nesnelerde bile kamera sallanması riskini azaltarak yüksek perde hızıyla çekim yapıyor. Modelin çok noktalı otomatik odak modu, , nesne hareketliyken veya kadrajın ortasında değilken bile son derece keskin görüntü elde etmeyi sağlıyor.

Yeni Cyber-shot S730'un 2.4inç'lik LCD ekranı fotoğraf makinesinin kullanımını son derece basit bir hale getiriyor. Sadece bir tuş yardımıyla "Oynatma modu"na geçilerek, çekim sırasında fotoğrafların hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edilmesi sağlanıyor. Ayrıca fotoğraf parlaklığını grafik biçiminde gösteren ekran üstü Histogram modu ile en iyi sonuçları elde etmek için ince pozlandırma ayarları yapılabiliyor.

Cyber-shot S730; flaş, makro ve kendinden zamanlayıcı ayarları gibi fonksiyonların kullanışlı göstergeleri ile fotoğraf tutkunlarına da rehberlik ediyor. Ayrıca bir ekran tavsiyesi özelliği de eklenen cihazda, seçtiğiniz nesne için "Shooting Mode" kadranı ile doğru ayarları yapmanıza yardımcı oluyor.

S730 ayrıca tercih edilen baskı boyutuna ve bellek durumuna göre optimum fotoğraf boyutunu seçme konusunda da yardımcı oluyor.

Yeni Cyber-shot S 730'un lansmanının 2008'in ilk aylarında yapılması planlanıyor.

--------------------------------------------------------------------------------

DSC-S730 Teknik Özellikleri

Pikseller: 7.2 megapiksel (efektif)

Sensör: 1/2,5 inç Super HAD CCD

Objektif: Sony lens 35-105mm (35mm eşdeğeri): 3x optik zoom, 6x Digital oom, 14x akıllı zoom

Ekran: 2,4 inç TFT LCD, 112k nokta çözünürlük (yaklaşık)

Pil ömrü: 440 çekime kadar çekim STAMINA'sı (isteğe bağlı NH-AA pil ile)

--------------------------------------------------------------------------------

Sony Hakkında

60 yıldır yenilik ve kalite kavramlarıyla özdeşleşen Sony, işlevselliği ve tasarımıyla ön plana çıkan görsel, işitsel ve bilgi teknolojileri ürünleriyle tanınıyor. Dünyanın sayılı teknoloji markalarından biri olarak son kullanıcıların yanı sıra profesyonel çözümlere yönelik ürün ve içerikleriyle de farklılaşıyor. 1990 yılından beri Türkiye'de de faaliyet gösteren Sony, kullanıcılara satış ve satış sonrası maksimum kalite anlayışıyla hizmet veren yaygın bir bayi ve servis ağına sahip. Sony ürün ve hizmetleriyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen web adresini (www.sony.com.tr) ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli