19 Eylül 2007 Çarşamba

2007-2008 Yılının En İyi Hoparlörü B&W

Avrupalı 50 uzmanın onayından başarıyla geçen B&W 685, 2007-2008 yılının en iyi hoparlörü oldu.

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Dünyanın en kaliteli ses sistemlerinden biri olan B&W, yeniden dizayn ettiği ve gelişmiş teknoloji ile ürettiği yeni 600 serisini müzikseverlere sunmuştu. Bu serinin içinde yer alan 685 model hoparlörü ile dijital eğlence, ses ve görüntü alanında dünyanın en prestijli ödülü olan EISA'yi almaya hak kazandı. Avrupalı 50 uzmanın onayından ve kalite standartlarından başarıyla geçen B&W 685, 2007-2008 yılının en iyi hoparlörü oldu.

Bowers & Wilkins en başarılı ve popüler hoparlör çeşitlerinden 600 serilerini tekrar dizayn etti ve önemli ölçüde geliştirdi. Özelliklerini veren mühendislik teknikleri ve teknolojileri, ödüllü 800 serilerinden türetilmiştir, bu yeni 600 serileri aşamalı olarak bir geliştirme ürünü değildir, performansta ileriye doğru çok büyük bir atılımdır ve bu fiyat seviyesinde daha önce erişilememiş olan seviyelerde teknoloji sunar.

B&W'nin endüstriyel tasarımcıları dokunma ile hissetmeye ve ayrıca şık görünüme dayalı bir estetik seçtiler. Yeni 600 Serileri bas/orta menzil ve FSTTM orta menzil sürücüler yeni profil döküm şase, hava sesi ihtimalini en aza indiren yeni tasarım sabit faz fişi, orta-menzil tepkisini yumuşatan yeni surround profili ve tiz hoparlör ile entegrasyonu geliştiren bakır kaplı uca sahiptir. B&W nin yenilenmiş Kevlar'' koni teknolojisi ile birleşen bu yenilikler, 600 serileri yeni tiz hoparlörlü gibi yeni sunulan ürün çeşidi için yeni standartlar oluşturan sürücülerle sonuçlanır.


Avrupanın en iyisi olduğu tescillenen B&W, mükemmel dizaynı ve güçlü sesi ile dinleyenlerini eşsiz müzik şölenine davet ediyor.

Bilgi için:
SFRKD Elektronik A.Ş.
Tel: 0 (212) 257 75 00

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli