25 Eylül 2007 Salı

Jabra GN 9350 İle kablosuz iletişim

Jabra'nın Profesyonel Ofis Kulaklığı GN 9350 Çoklu Kullanıma İmkan Veren İlk Ofis Kulaklığı

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Kablosuz iletişim, mobil müzik ve profesyonel ofis kullanımı için kulaklık üreten Jabra, ofis çalışanlarının rahatını GN 9350 ile sağlıyor. Özellikle çağrı merkezleri gibi profesyonel anlamda ofis kullanıcılarına yönelik kablolu ve kablosuz kulaklık üreten Jabra'nın yeni modeli GN 9350, hem masaüstü telefonlara hem de PC tabanlı IP telefonlara bağlanabiliyor. GN 9350'nin diğer bir özelliği de pil bitse dahi 1 dakika boyunca konuşma kesilmeden pil değiştirme süresi tanıyan "hotswap" özelliği.

Jabra kulaklıklar çağrı merkezleri gibi yoğun şekilde telefon kullanan ofislerde de kullanıcılara rahatlık sağlıyor. Telefon görüşmelerini Jabra kulaklıklarla gerçekleştiren çalışanlar fiziksel rahatlığın yanı sıra, her iki elini de kullanarak yazı yazmak, klavye kullanmak gibi işlevleri yerine getirebiliyorlar. Jabra'nın bu amaçla piyasaya sunduğu GN 9350, üstün özellikleri ve kullanım rahatlığı ile ofislerin yeni elemanı oluyor.

Çoklu Kullanıma İmkan Sağlayan İlk Kablosuz Ofis Kulaklığı: GN 9350
Jabra tarafından pazara sunulan GN 9350, hem masa üstü telefonu hem de PC tabanlı IP telefonu aynı anda bağlanabilen ilk kulaklık. Dışarıdan gelen gürültüleri engelleme özelliği bulunan mikrofonu, başka kulaklıklarda bulunmayan geniş bant ses teknolojisi, gelen ve giden sesleri netleştirme özelliği ve DSP teknolojisi ile gününü ofiste ve telefon trafiği içerisinde geçirenler için tasarlanmış olan GN 9350'nin 100 metre mesafe içerisinde çalışabilme ve çoklu konferans yapabilme özelliği de bulunuyor.

Pil Bitse de Konuşmaya Devam
Kullanıcılara büyük rahatlık sağlayan GN 9350 "hotswap" özelliği ile de dikkatleri çekiyor. Görüşme sürerken pil değiştirme imkanı sağlayan hotswap özelliği, GN9350 kullanıcılarının sarjları bitse dahi, görüşmelerine ara vermeden pillerini değiştirebilmeleri amacı ile 1 dakikalık pilsiz konuşma imkanı yaratıyor.

Rahatlığı, hafifliği, ergonomik ve modern tasarımı ile dikkat çeken GN 9350 kullanıcılara ses, ses düzeyi gibi ayarlamalar yapabilme olanağı da tanıyor.

Kısaca GN 9350:
• Mükemmel ses kalitesi için DSP ve IntelliTone
• IP Telefonlar için USB ara yüzü
• Ses seçenekleri sunan LCD ünite
• Gürültü engelleme, arka sesleri yok etme özelliği
• 12 saat konuşma süresi
• Hafif ve fonksiyonel tasarım
• Çoklu konferans özelliği

Jabra GN 9350 anlaşmalı Turkcell Ekstra'larda, TeknoSA, Genpa, Kipa, Metro, Vatan Computer, Apple Shop, D&R, "TESAN Burada" ve anlaşmalı cep telefonu satış noktalarında 325 USD + KDV satış fiyatı ile satılıyor.







GN Hakkında:
Jabra markası altında hizmet veren, GN yenilikçi kulaklık çözümleri konusunda dünya lideridir. 1900 çalışana ve dünya çapındaki satış ofislerine sahip olan GN, mobil kullanıcılar için kablosuz kulaklıklar, ofis ve çağrı merkezi çalışanları için ise kablolu ve kablosuz kulaklıklar üretmekte ve pazarlamaktadır. GN aynı zamanda OEM üretimi de gerçekleştirmektedir. 1869 yılından bu yana insanların iletişim kurmalarına yardımcı olan GN'in hisseleri, Kopenhag Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görüyor.
Daha fazla bilgi için www.jabra.com veya www.gn.com sitelerini ziyaret edebilirsiniz.


Bilgi için:
Jabra
0 216 470 93 43

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli