24 Eylül 2007 Pazartesi

Nokiasupersound07 projesinde son dönemeç

Nokiasupersound07 projesinde son dönemece girildi ve müzik ustaları tarafından seçilen 9 şarkı hazır.

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Projeyi kazananları, Müzik Sesin Olsun Ahalisi'nin oyları belirliyor. Üstelik, oy verenler arasından 3 kişi, New York'tan Paris'e kadar 6 farklı şehirden dilediğinde 1 haftalık tatil kazanıyor!

Nokia'nın gençleri müzik ortak paydasında buluşturduğu Nokiasupersound07 projesi, en önemli dönemece girdi. Nokiasupersound07'de müzik üstatları tarafından belirlenen 9 şarkı, MİAM (Müzik İleri Araştırmalar Merkezi) stüdyolarında "elden geçirildi". Türkiye'nin en yüksek teknolojiye sahip müzik üretim üssü olan bu stüdyolarda müzisyenlere, prodüktör Pieter Snapper, ses teknisyeni Reuben de Latour ve ekipleri eşlik etti; böylece prova, aranjman, kayıt, edit, mix ve master işlemleri tamamlandı.

Video kliplerin de hazırlanmasıyla, sıra Müzik Sesin Olsun Ahalisi'ne geldi! http://www.muziksesinolsun.com/nokiasupersound/07/ adresinde başlayan oylamada Ahali en beğendiği şarkıları seçiyor. Üstelik Nokiasupersound07, sadece 6 farklı kategorinin birincilerini değil, oy verenleri de ödüllendiriyor.

Oylamaya katılıp kendi birincilerini seçenler arasından 3 kişi, New York, Berlin, Dublin, Londra, San Francisco ya da Paris'te 1 haftalık çift kişilik tatil kazanıyor. Şanslı Ahali üyeleri, bu tatillerden dilediğini tercih edebiliyor! Diğer bir deyişle, 3 çift hangi şehri görmek istiyorsa, oraya gidiyor.

Oylama sonunda Nokiasupersound07 katılımcılarının alacağı ödüller ise şöyle:
Sana Sevgilini Aratan Şarkı – 1 Ducati motosiklet
Sana Evini Aratan Şarkı - 1 BMW motosiklet
Sana En Yakın Arkadaşını Aratan Şarkı - 1 Harley Davidson motosiklet
Sana Eski Sevgilini Hatırlatan Şarkı - 1 KTM motosiklet
Sana En Eğlenceli Partiyi Hatırlatan Şarkı - 1 Triumph motosiklet
Arkadaşlarla En İyi Giden Şarkı - 1 Vespa motosiklet

Nokiasupersound hakkında
Nokia tarafından yaratılan ve ilki 2005 yılında gerçekleştirilen Nokiasupersound, bir yarışma olmanın ötesinde, kendi kendine müzik yapan ama ürettiklerini insanlarla paylaşmak konusunda sıkıntı çeken müzisyenlere yönelik bir platform sunuyor. Adayları profesyonel müzik dünyasıyla tanıştıran Nokiasupersound, kendisini müzikle ifade etmek isteyen tüm gençleri, kategori farkı gözetmeksizin destekliyor. Nokiasupersound07 projesine http://www.muziksesinolsun.com/nokiasupersound/07/ adresinden ulaşılabiliyor.

Müzik Sesin Olsun hakkında
Muziksesinolsun.com, kendini müzikle ifade eden, cep telefonuyla müzik dinlemeyi seven, müzik üreten herkesi ortak bir paydada buluşturuyor. Sitede, müzik dünyasındaki en son haberler, en yeni müzik videoları, Nokiasupersound06 finalistlerinin şarkılarının durmaksızın çaldığı bir radyo, farklı ve renkli müzik zevklerine hitap eden geniş bir ajanda, ünlü müzisyenlerle ve şarkıcılarla yapılmış röportajlar, ödüllü anketler, yarışmalar ve daha pek çok zengin içerik yer alıyor. Ahali ise www.muziksesinolsun.com sitesinin müziksever ve mobil sakinlerinden oluşuyor.

MİAM hakkında
MİAM (Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi), İTÜ bünyesinde 1999 yılında kuruldu. Müzik alanındaki yüksek lisans programının da Kasım 1999'da hayata geçtiği merkez, Performans, Kompozisyon, Müzik Kuramı, Etnomüzikoloji, Müzik Endüstrisi ve Yönetimi konularında uzmanlık eğitimi veriyor. Eylül 2002'de doktora programının da başladığı merkezde halen 19 uzman eğitim veriyor. MİAM, çağdaş eğitim yöntemlerini kullanarak modern bir müzik eğitimi sunmayı ve ülkemizdeki müzikal mirasın gelecek nesillere taşınmasını hedefliyor. Merkezde gelişmiş imkanlarla donatılmış bir kayıt stüdyosu ve geniş bir kütüphane de yer alıyor. MİAM hakkında ayrıntılı bilgi www.miam.itu.edu.tr adresinden alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli