28 Eylül 2007 Cuma

Canon’dan ‘tarayıcı’ zeka



Canon’dan ‘tarayıcı’ zeka Canon, başta bankalar ve kamu kurumları olmak üzere, hızlı ve güvenli bilgi iletişimi gerçekleştirmesi gereken tüm şirketlerin hayatını kolaylaştıracak ilk network doküman tarayıcısının tanıtımını yaptı.

Canon’un yeni nesil A4 renkli ağ tarayıcıları ScanFront 220 ve ScanFront 220P, ofis çalışanları, departmanlar ve çalışma grupları arasında güvenli bilgi paylaşımına büyük ihtiyaç duyan kurumların vazgeçilmez bir parçası olmaya aday. Yeni tarayıcılar, direkt olarak şirket network sistemine donanım ve diğer uygulamalara ihtiyaç olmadan bağlanıyor ve böylece doküman depolama, araştırma ve arama alanında daha fazla şeffaflık sağlanıyor.

ScanFront 220 dakikada 26; ScanFront 220P ise 52 doküman tarayabiliyor

Standart kullanıma uygun olarak geliştirilen ScanFront 220 tarayıcı dakikada 26 sayfa; profesyonel uygulamalar için oluşturulan ScanFront 220P ise dakikada 52 sayfa tarıyor. Tarayıcılar, kullanıcıların dokümanları tarayarak direkt kişisel ya da paylaşım klasörlerine, FTP sitelerine, USB cihazlarına ve e-postalara göndermelerine olanak tanıyor. Üstelik tüm fonksiyonlar aynı anda yürütülüyor. Tarayıcılar aracılığı ile e-posta fonksiyonuna gönderimde, kullanıcılar kişisel adres listesine, global adres listesine ve Lightweight Directory Access Protocol’le (LDAP) erişebiliyor. Böylelikle çalışanlar direkt olarak global bir adres listesine erişiyor ve üretimin organizasyon içinde hızı artıyor.

ScanFront 220, akıllı tasarımıyla kullanımı daha kolay hale getiriyor ve işin basit birkaç basamakla sonuca ulaşmasını sağlıyor. Her iki cihazın da ön panelinde bulunan 8.5 inç’lik dokunmatik ekran, kullanıcıların işi görebilmesini ve göndermeden önce gerekli düzeltmelerin yapılmasını sağlıyor.

ScanFront, sahip olduğu üstün kapasitesiyle dokümanların tarama işlemlerini kolaylaştırarak, daha kaliteli bir sonuç elde edilmesine olanak tanıyor. İş evrakı (kartvizit) taramayı da destekleyen kağıt beslemeli tarayıcılar, farklı boyutlardaki karışık dokümanların toplu olarak taranmasını ve Otomatik Boyut Tespit’i, otomatik Deskew ve Boş Sayfaları Atlama özellikleriyle karışık partili işlerde düzenli çıkış sağlayarak, üstün bir çalışma performansı sunuyor. Ayrıca ScanFront 220P, sese duyarlı üstün besleme ve parmak izi tespit özelliğiyle ofis yaşamını kolaylaştırıyor.

Şirket bilgilerinde maksimum güvenlik

Kullanım kolaylığı ve üretimi artıran özelliklerinin yanı sıra ScanFront network tarayıcıları, bir dizi güvenlik özelliğine de sahip. Tarayıcıyı kullanmak için her kullanıcının bir bağlantı adına ve şifreye sahip olması gerekiyor. Ayrıca bir pdf şifreleme de bulunuyor. Dahası makineler, IT uzmanlarının ve Sistem Yöneticilerinin farklı seviyedeki erişimleri uygulaması için kolay yönetim ve konfigürasyon sağlayacak şekilde tasarlanmış bulunuyor. IT Uzmanları ve Sistem Yöneticileri için oluşturulan diğer bir kolaylık da, tek kullanıcıların makineye uzaktan erişimlerine izin vererek, Scan Front filosunu güvenle yönetebilmelerine imkan sağlaması.



Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli