20 Eylül 2007 Perşembe

MOTORIZR Z10: Kıvrım kıvrım


Motorola yeni cep telefonu modelini tanıttı. ERgonomik tasarım, 3.2 MP kamerası ile çok becerikli...
Motorola, MOTORIZR adında yeni bir kaydırmalı telefon piyasaya sürüyor. Cihazın ilk resimleri internete çoktan yayıldı. Cep telefonu kıvrımlı bir yapıya sahip. Bu eğrilmiş biçim telefon görüşmesi sırasında kafanızı en iyi biçimde kavrayacak. Bu kıvrım çok da yeni sayılmaz: Kısa zamandır piyasada olan MOTORIZR Z8 de Fit-Fo-Face (Kafaya uygun) mekanizmasına uygun şekilde dizayn edilmişti.

Resimlerin yanında cihazla ilgili ilk detaylarda ortaya çıktı. Underview.com'a göre cihaz HSDPA (3.6 Mbit/s) ile beraber gelecek. Entegre kamera 3.2 MP kalitesinde resimler çekebiliyor. Ayrıca cihazın 90 MB dahili (sonradan genişletilebilir) hafızası da var.

Telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği şuan belli değil. Önceki hafta İngiliz çevrimiçi alışveriş mağazası O2 cep telefonunun ekimden itibaren temin edilebilir olacağı hakkında reklam yapmıştı. MOTORIZR Z10'un sonbahar içinde Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda Motorola bir şey söylemek istemedi. İnternet dedikodularına göre cihazın sözleşmesiz fiyatı 480 €.

MOTORIZR Z10'un teknik detayları

Ebatlar: belli değil
Ağırlık: belli değil
Şebekeler: Quadband GSM, GPRS/EDGE, HSDPA
Hafıza: 90 MB dahili, microSD ile genişletilebilir
İşletim Sistemi: Symbian 9.2 (UIQ 3.1 ile)
Ekran: TFT ekran, QVGA 320 x 240 piksel, 16 Milyon renk, dokunmatik ekran yok
Arayüzler: USB, Bluetooth 2.0 (A2DP ile)
Kamera: 3.2 Mega piksel
Renkler: gümüş-siyah
Pazar başlangıcı: yüksek bir ihtimalle 2007 Sonbahar/Kış

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli