22 Eylül 2007 Cumartesi

Panasonic, CeBIT'te HD Yaşam diyecek


Tekofaks Panasonic, HD temasını öne çıkardığı CeBIT 2007'deki hedef ve ürünlerini, ünlü fotoğrafçı Luis Castenada'nın da katıldığı bilişim yemeğinde basınla paylaştı.

Tekofaks Panasonic, CeBIT Bilişim Eurasia 2007'de sergileyeceği yenilik ve ürünler ile fuarda işleyeceği temayı, dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Luis Castenada'nın da katıldığı bilişim yemeğinde basınla paylaştı.

Düzenlendiği ilk yıldan itibaren CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nın daimi katılımcısı olan Tekofaks Panasonic, bu yıl standında “Living in HD (HD Dünyasında Yaşam)” ana teması işleyip, HD (yüksek çözünürlüklü) ürünleri ön plana çıkaracağını açıkladı.

Yeni teknolojileri dünyayla eş zamanlı olarak Türk tüketicisine sunma amacını taşıyan Tekofaks Panasonic, 7.Hol’deki 484 metrekarelik standında, “Hayata dair fikirler” (ideas for life) felsefesiyle, HD teknolojiler başta olmak kaydıyla evden ofise hayatı kolaylaştıran ve keyif katanürünlerini sergileyecek.

Bu yıl fuarda Panasonic markalı ürünler arasında, geçtiğimiz aylarda satışına başlanan dünyanın en büyük Full HD plazması Panasonic 103 inç(262 cm), Panasonic Lumix dijital fotoğraf makinelerinin iki iddialı üyesi L10 ve FX100 ile içi de dışı da renkli fotokopi makinesi DP-C264 Workio ön plana çıkacak.

Bunların yanı sıra Panasonic’in, Türkçe konuşan İris Tanımlama Sistemi, Türkiye’de bir ilk olan kablosuz kameralı dijital telsiz telefon modeli KX-TG9120&TGA914, projeksiyon cihazlarında yeni bir devir başlatan Panasonic PT-F100NTE, gerçek bir Full HD ev sinema sistemi yaratacak Blu-ray ailesi standda sergilenecek diğer ürünler arasında yer alacak.

Ayrıca Tekofaks’ın bu yıl, online satış sitesi eshop.panasonic.com.tr ve Lumix reklamlarında kullanılan sevimli karakterler “Lumix Ailesi” olmak üzere tüketiciyle buluşturacağı iki yeniliği daha olacak.

LUIS CASTENADA VE LUMIX İŞBİRLİĞİ İLE İSTANBUL

Panasonic Avrupa Pazarlama Grup Direktörü Makoto Nishikawa ve Tekofaks Panasonic İcra Kurulu Başkanı Hande Bermek Başoğlu'nun da, şirketin hedefleri ve geleneği hakkında yaptıkları sunumların yer aldığı yemeğin onur konuğu ise dünyaca ünlü Kübalı fotoğrafçı Luis Castenada'ydı.

Gecede basın mensuplarına tecrübelerinini aktaran Castenada, Panasonic Lumix serisi fotoğraf makinalarıyla İstanbul dahil dünyanın dört bir yanında çektiği fotoğraflardan oluşan bir sunum yaptı.

2001 yılının Aralık ayında, ilk üretilen Lumix modeli olan LC5’i test etmek için Panasonic’le biraraya gelen Luis Castaneda kendini en tecrübeli Lumix kullancısı olarak tanımlarken; “Lumix kameralar benim dijital teknolojiye geçmemdeki en önemli etkendi ve Lumix’le tanıştıktan sonra, tüm işlerimin yüzde 98’ini bu kameralarla gerçekleştirdim” dedi.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli