18 Eylül 2007 Salı

İngilizce dersleri iPod'a taşındı


Deluxe 10 içindeki sesli İngilizce dersleri arabanızda, iPod ya da MP3 çalarda dinleyebilirsiniz.

Dünyanın başarılı yazılım programlarını Türkiye'ye getiren EuroSoft Yazılım, herkesin İngilizce öğrenmesini kolaylaştıran yepyeni bir İngilizce eğitim programını satışa sundu. Dünyada 4 milyondan fazla satan Learn To Speak English serisinin en yeni programı "Deluxe 10" ile İngilizce öğrenmek çok kolay. Program içindeki sesli dersleri arabanızda, iPod ya da MP3 çalarda dinleyebilirsiniz. Learn To Speak Deluxe 10 programı KDV dahil 90 YTL'den satılıyor.

Dünyanın en çok satan İngilizce programı

Learn To Speak English eğitim programı üniversite dil uzmanları tarafından hazırlanmış. İngilizceyi çabuk ve kapsamlı bir şekilde öğrettiği kanıtlanmış, yenilikçi bir eğitim programıdır. Başlangıç, orta ve ileri seviyede hazırlanan program, 3 adet ses CD'si, yazdırılabilir başvuru kitabı ve iPod veya MP3 çalarınız için tasarlanan derslerle hareket halinde bile öğrenmeye devam etme imkanı tanıyor. Program ayrıca akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı, okumayı ve yazmayı öğrenmenizi sağlıyor. Learn to Speak serisi ilk satışa sunulduğundan beri yaklaşık 4 milyondan fazla satan tüm zamanların en çok satan dil programı olmayı başarmış.

Eğlenerek ve izleyerek öğrenme

Program içinde yer alan benzersiz öğrenme oyunları, filmler ve kültürel derslerle İngilizceyi izleyerek hızlı bir şekilde öğrenmek mümkün. Faydalı kelimeler ve deyimleri öğrenme düzeyinden, kolay anlaşılır senaryolara dayalı diyalogları keşfetme düzeyine çıkabilirsiniz. Daha sonra da gelişmiş konuşma tanıma ve analiz araçları ile yeni becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Seyahat, iş, alışveriş, yemek, aile, günlük yaşam başlıkları altında 40 adet dersin bulunduğu program ile İngilizce'ye hakim olmak şimdi eskisinden çok daha kolay.


Bilgi için: EuroSoft
Telefon: (0216) 658 88 40 Pbx

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli