27 Eylül 2007 Perşembe

Çocuğunuz, defter kağıtlarını kendi bassın


HP'nin uyumlu yazıcılarıyla kullanılabilen Okul Kağıdı yazılımı sayesinde çizgili kağıt, müzik defteri sayfası, grafik kağıdı gibi 8 farklı kağıt evde basılabiliyor.

Okulların açılmasıyla birlikte, telaş içinde kırtasiye malzemesi alışverişine başladınız. Ya da diyelim ki çocuğunuzun öğretmeni son dakikada müzik defteri istedi ama sizin alışveriş yapacak zamanınız yok! O halde HP’nin Okul Kağıdı yazılımı tam size göre.

HP Photosmart C5280, C6280, C7280, C8180, D7260, D7460 model yazıcılarla kullanılabilen bu yeni yazılım sayesinde, çizgili kağıt, müzik defteri sayfası, grafik kağıdı gibi 8 farklı kağıt evde basılabiliyor. Hatta her seferinde farklı bir heyecan yaratan eğlenceli labirent çizgileri bile seçilebiliyor.

Bu kağıtları basmak için, yazılımın kullanılabildiği yazıcıların kontrol panelindeki yönergeleri izlemek yeterli oluyor. Birkaç dokunuşla, istediğiniz özellikteki kağıtlar yazıcıdan çıkıyor. Böylece hem aileler alışveriş telaşından kurtuluyor hemde çocuklar kendi kağıtlarını yazdırmanın keyfini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli