25 Eylül 2007 Salı

Photoshop Elements 6&Premiere Elements 4

Adobe resim ve video düzenleme yazılımlarının yeni sürümlerini piyasaya sürüyor...

Adobe bugün, "light" resim ve video düzenleme programlarının yeni sürümlerini tanıttı. Photoshop Elements 6 ve Premiere Elements 4 ile firma, her şeyden önce hobi olarak film yapanlara ve fotoğraf çekenlere yönelmek istiyor.

Photoshop Elements 6
Yeni Photomerge (resim birleştirme) teknolojisi sayesinde kullanıcılar tek tek resimlerden bir grup resmi oluşturabilecekler. Hızlı seçim özelliği Adoba'a göre hedeflenen yüz, vücut veya başka resim bölgelerinin seçimini kolaylaştıracak. "Hedeflenen Yönetim" özelliği kullanıcıya resminin düzenlenmesi sırasında adım adım eşlik ediyor. Bir diğer yenilik ise düzenlenmiş renkli veya siyah-beyaz resim dönüştürme araçları. Ayrıca programın kullanıcı arayüzü daha kullanıcı dostu bir hale getirilmiş.

Premiere Elements 4
Video düzenleme yazılımı artık filmleri YouTube gibi video portallarına uyumlu hale getirebiliyor ve bunları upload edebiliyor. Tek resimler ise bir Slogan-Kalıbı ve müzik ile filme dönüştürülebiliyor ve DVD ya da Blu-ray medyalara yazılabiliyor; aynı zamanda taşınabilir medya oynatıcıları ile uyumlu halede getirilebiliyor.


Paket dahilinde
İki programda video ve resim düzenleme aracı olan Organizer Tool'u paylaşıyorlar. Kullanıcı verileri daha sonradan hızlıca bulabilmek için bunlara tag bilgileri atayabiliyor. Adobe iki programı da paket halinde 150 € fiyat etiketi ile piyasaya sürecek. Tek başlarına her bir programın fiyatı 100 €. Photoshop Elements 6 ve Premiere 4 şuandan itibaren temin edilebilir. Mac versiyonları 2008 başlangıcında çıkacak.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli