21 Ağustos 2007 Salı

AMD, çözüm yelpazesini genişletti


AMD Onaylı Çözümler yelpazesini, tek soketli sunucu ana kartları ve gelişmiş ana kart değişimi programıyla genişleten AMD, yeni çift çekirdekli işlemcisiyle de masaüstü performansını arttırıyor.Çözüm sağlayıcılara rekabet edebilmeleri için daha çok değer ve seçenek sağlama kararlılığını bir adım ileri götüren AMD, yaptığı bir açıklamada AMD Onaylı Çözümler (AVS) yelpazesini, yeni platform sağlayıcılarına tek soketli sunucu ana kartları ve gelişmiş ana kart değişimi programıyla genişlettiğini duyurdu. Ayrıca tüketici kanalına yönelik bilgisayar tutkunları için ilk çift çekirdekli işlemci olan AMD Athlon 64 X2 çift çekirdekli işlemci 6400+ Black Edition’ı da tanıtarak, performans arayan kullanıcılara ileri bir seviyede hizmet sunmaya başladı.

AMD Onaylı Çözümler, çözüm sağlayıcılara çok kapsamlı platform onaylama süreçleri ve testlerinin yanı sıra, AMD’nin doğrudan verdiği satış sonrası hizmet ve destek olanakları da sunuyor. AVS portföyünügenişleten AMD Opteron işlemcisi tabanlı, tek işlemcili sunucu ana kartları, KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılayacak. Yeni sunucu ana kartları, AMD Opteron işlemcilerinin gücünden yararlanarak watt başına endüstri lideri performans sunuyor ve AVS kanalıyla alınacak çözüm seçeneklerini genişleterek çözüm sağlayıcıların müşterilerine daha fazla seçenek sunabilmesini sağlıyor.

Koleksiyon paketinde sunulan ve oyuncuları, bilgisayar meraklılarını ve dijital içerik oluşturucuları hedefleyen AMD Athlon 64 X2 çift çekirdekli işlemci 6400+ Black Edition, çok sayıda yoğun uygulamayı aynı anda çalıştıran performans meraklılarının ihtiyaçlarını karşılıyor. 3,2 GHz çift çekirdekli işlemci, tümleşik 128-bit çift kanal bellek denetimi, PC2 6400 (DDR2-800) tamponsuz belleğe kadar DDR2 bellek desteği ve özel bir 2MB L2 önbellek gibi özellikler taşıyor.

AMD Athlon 64 X2 çift çekirdekli işlemci 6400+ Black Edition, Kuzey Amerika, Japonya, Kore ve Avrupa’nın belirli yerlerinde kutulu ve soğutucusuz olarak 251 dolardan satılıyor.


Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli