24 Ağustos 2007 Cuma

Kolay kablosuz ağ


WL-520gU kolay ve güvenli kurulumu desteklemesi ve Windows Vista Kablosuz ağ kurulumu desteği ile Tayvan’da “Symbol of Excellence 2007” ödülünü aldı. ASUS WL-520gU Kabolosuz Router Windows Vista Kablosuz Ağ kurulumu desteği ile beraber geliyor.WL-520gU kablosuz yönlendirici ile kablosuz ağınızı birkaç dakika içerisinde hazır duruma getirebilirsiniz. Kullanıcının, cihazın arkasında bulunan EZSetup tuşuna basması, PC’sinden EZSetup uygulamasını çalıştırıp, EZSetup ikonuna tıklaması kurulum için yeterli oluyor. EZSetup kurulum sihirbazı uygulaması ağda bulunan kablosuz yönlendiricinizi otomatik olarak algılayıp kurulum adımlarına geçerek size yönlendiriyor. Herhangi bir ön bilgi olmadan ya da kurulum kitapçığını okumadan EZSetup tuşu ve uygulaması ile kablosuz ağınızı kurabileceğiniz gibi WEP, WPA, WPA2 gibi güvenlik standartlarını kablosuz ağınıza uygulayabilirsiniz.

Windows Connect Now (Şimdi Bağlan) desteği

WL-520gU, Microsoft Vista işletim sistemi ile mükemmel bir uyum içerisinde çalışabilir olup, “Works With Vista” logoludur. WCN (Windows Connect Now) desteği ile ağ üzerinde herhangi bir Vista işletim sistemli terminalin güvenli bir şekilde ağa bağlanmasına olanak sağlıyor.

Cihaz WCN-NET ve WCN-UFD desteği ile kullanıcılar Xbox live cihazlarını USB bir adaptor ile kolayca ağa bağlayabilir.

EZQoS — Band genişliği yönetimi

WL-520gU ihtiyaçlarınıza göre İnternet band genişliğinizi ayarlıyor. Cihaz yapılandırma ekranından dilediğiniz İnternet protokolüne öncelik verebilmeniz mümkün. Ses görüşmelerine öncelik verdiğinizde download yapıyor olsanız bile cihaz ses için gerekli band genişliğini rezerve ederek daha kaliteli bir konferans olanağı sağlıyor.

Kablosuz ağda yazıcı paylaşımı

Kablosuz yönlendiricinin diğer önemli bir özelliği ise EZPrint_Share denilen tümleşik yazıcı paylaştırma özelliği. Ağınıza ilave bir yazıcı sunucu almanıza gerek kalmıyor. WL-520gU, piyasada en çok satılan Canon, HP, Epson, ve diğer markaların yazıcı modellerinin çoğuna yazıcı paylaştırma desteği veriyor

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli