23 Ağustos 2007 Perşembe

Uyumlu snom IP telefonlar Türkiye'de


Bircom, VoIP kullanarak telefonla görüşme maliyetlerini düşüren IP telefonlara farklı özelliklere sahip dört yeni seçenek ekledi.Bircom, dört snom IP telefonunu, VOIP kullanarak telefon görüşmesi maliyetini düşürmek isteyen kurumların hizmetine sundu. Yüksek güvenlik standartlarına sahip snom markalı ürünler, başka markaların ürünleriyle yüksek uyumluluk seviyesinde çalışabilmeleriyle tanınıyor.
snom’un ilk etapta Türkiye’ye getirilen dört modelinin temel özellikleri şöyle:

snom 300: Giriş seviyesi bir IP telefon olan snom 300, VoIP telefon iletişiminin temel gereksinimlerini karşılıyor ve iş hayatında masa telefonundan beklenen özellikleri sunuyor.

snom 320: Genel ofis uygulamaları için ilave özellikler sunan snom 320, iş telefonunda daha fazlasını arayan kullanıcıları hedefliyor. Güçlü SIP özelliklerinin yanı sıra full dupleks ahizesiz konuşma veüç katılımcılı konferans özelliklerini de bünyesinde barındırıyor.

snom 360: snom 360 IP telefonu, açısı ayarlanabilir grafik ekran, ses ve çağrı yönetimi için kolay kullanılabilir ayarlar, duruma bağlı işlev değiştirebilen özel tuşlar ile iş hayatında verimlilik ve üretkenlik arayanlar için benzersiz özellikler sunuyor.

snom 370: Geniş ve yüksek çözünürlüklü grafik ekrana sahip snom 370, gelişmiş telefon özelliklerinin yanı sıra farklı uygulamalardan da veri alarak, kullanıcı için önemli bilgileri ekranında gösterebiliyor. snom 370, tüm işlev ve bilgilerine anında ulaşmak isteyen profesyonel kullanıcıları hedefliyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli