25 Ağustos 2007 Cumartesi

Televizyondan kaydet, PlayStation 3'te seyret


Sony fiyatını indirmek konusunda oldukça çekingen davrandığı PS3'ün satışlarını artırmak için ek özellikler sunmaya devam ediyor. Bunlardan sonuncusu PlayTV.Gelişmiş özellikleri ile oyun konsolu pazarında her zaman ağırlığını hissettiren PlayStation, eskisine göre daha rekabet dolu günlerin yaşandığı bu pazarda, fiyat indirimi yerine gelişmiş özellikler ekleyerek satışları artırma çabasına devam ediyor.

PlayStation 3 konsoluna eklenebilen yeni PlayTV, bu amaçla duyurulan yeni cihaz oldu. PlayStation 3'e entegre edilebilen PlayTV'nin, televizyon alıcısı gibi çalışıp, canlı DVB-T (karasal sayısal yayın) yayınlarını konsola kaydedebileceği belirtildi.

Avrupa'da yaygın olarak kullanılan DVB-T yayınlarını alan PlayTV, kullanıcıların sevdikleri programları kaydedip daha sonra izlemesine olanak sağlayacak. Kullanıcılar istediği takdirde, kaydı yapılan yayınları Sony PSP konsoluna kablosuz olarak iletilebilip, oradan da seyretme şansına sahip olacak.

HD yayınlarını kayıtve gösterme özellikleri de bulunan PlayTV'nin satışına 2008 başında, İspanya, Fransa, İtalya ve İngiltere'de başlanacağı belirtiliyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

slm ziyaretlerinizden kesinlikle rahatsız olmuyorum böyle bir kanıya nerden vardınız bilmiyorum ama böyle bir konu söz konusu değil ayrıca bloğunuza çoğu zaman giremiyorum ya çok zor açılıyor yada hata bildirimi veriyor haberiniz olsun iyi geceler dilerim...

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli