23 Ağustos 2007 Perşembe

Müzik ve video çalar


TrekStor karşımıza bu sefer hem müzik hemde video oynatabilen bir multimedya çalarla çıkıyor
TrekStor pazara yeni bir multimedya çalar sunuyor. i.Beat blaxx hem müzik hem de video oynatabiliyor ve kayıt özelliği sayesinde bağlı cihazlardan veya dâhili radyosundan kayıt yapabiliyor.

Cihaz, 1.3" boyutundaki TFT ekranda video dosyalarını SMV formatında oynatıyor. Müzik parçaları ise MP3, WMA ve WAV formatında destekleniyor – DRM-9 kopya koruması dahil. Ayrıca cihaz JPEG ve BMP dosyalarını slayt gösterisi şeklinde oynatabiliyor. TrekStor, müzik dinleme halinde maksimum batarya süresi olarak 15 saat öngörüyor.

i.Beat blaxx 34 x 81 x 8 mm ebatlarında ve 27 gram ağırlığında. Şuandan itibaren raflarda yerini almış olan cihazın 2 GB'lık modeli 120 €, 4 GB'lık modeli ise 150 € fiyatında. Paket içeriğinde SMV videolarını oluşturmak için gerekli çevirici-yazılım ve Sennheiser'den bir kulaklık mevcut.

CHIP Online'un Yorumu:
Müzik çalar olarak i.Beat blaxx kesinlike elverişli ama mini ekranında video izlerken ne kadar zevk alınabilir orası meçhul – ayrıca egzotik SMV formatı destekleniyor. Karşılaştırmak gerekirse iPod Video 2.5" ekrana sahip ve MPEG 4 desteği sunuyor. Ayrıca Apple tarafında 100 € daha ödeyerek 7,5 kat hafıza kapasitesine sahip olmak mümkün.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli