23 Ağustos 2007 Perşembe

Grand Prix Serisi

ARÇELİK, 'Grand Prix' tasarımını uyarladığı masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarını tanıttı.




Not:
Firma basın bülteninden derlenmiştir.


Türkiye'nin yıllardır en beğenilen ve en çok hatırlanan markası olan ARÇELİK, 'Grand Prix' tasarımını uyarladığı, Intel 4 çekirdekli işlemci teknolojisine sahip masaüstü ve yeni Intel
Centrino Islemci Teknolojisine sahip dizüstü bilgisayarının tanıtımını, F1'de yarışan ünlü Polonyalı pilot Robert Kubica'nın
katılımıyla gerçekleştirdi.

ARÇELİK, 'Grand Prix' tasarımını uyarladığı, Intel 4 çekirdekli işlemci teknolojisine sahip masaüstü ve yeni Intel Centrino işlemci teknolojisi platformuna sahip dizüstü bilgisayarının tanıtımını, Arçelik A.Ş. Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleştirdi. Mevcut olan en ileri teknolojiye sahip "Grand Prix" bilgisayar serisine ait ürünlerin tanıtıldığı organizasyona, Intel'in resmi kurumsal iş ortağı olarak destek verdiği Formula 1 takımlarından BMW Sauber pilotu Robert Kubica konuk olarak katıldı. Arçelik'in internet sitesi üzerinden oynanan 'Grand
Prix Racing' oyununda en iyi dereceye sahip üç yarışmacının ödüllerini Kubica'nın elinden aldığı organizasyonda, basın mensupları ve davetliler son teknolojinin ürünü Arçelik "Grand Prix Serisi" masaüstü ve yeni Intel Centrino işlemci teknolojisine sahip dizüstü bilgisayarları hakkında detaylı bilgi sahibi olurken, F1'in ünlü Polonyalı pilotu Robert Kubica'ya sorularını yöneltme fırsatı buldular.

Arçelik'in lansmanını gerçekleştirdiği 'Grand Prix Serisi' ürünleri hakkında detaylı bilgi aktaran Arçelik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Şirzat Subaşı, "Tanıtımını gerçekleştirdiğimiz Arçelik Grand Prix Serisi, bugün bilgisayar teknolojisinde gelinen en ileri nokta. Intel'in 4 çekirdekli işlemci teknolojisi, yüksek grafik kartı ve özel tasarımı ile kullanıcılara hem estetik hem de maksimum performans sunuyor. Arçelik ve Intel işbirliğinin bir ürünü olan 'Grand Prix Serisi'ni daha çok hız, daha iyi bir performans bekleyen tüketicilerimize sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. Tanıtıma katılan F1 pilotu Robert Kubica'ya teşekkürlerini sunarak Arçelik markalı bir dizüstü bilgisayar hediye eden Subaşı, ünlü pilota F1'de başarılar diledi.

Toplantıya katılan Intel Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tolgar Elverici, "Formula 1, motor sporları dünyasının teknolojik anlamda en gelişmiş, en önemli ve en büyük organizasyonu. Biz de Intel olarak, 2005 yılından bu yana BMW Sauber F1 Takımı'na bu teknolojik yarışta ekibin performansını artırmaya yönelik teknolojilerimizle destek veriyoruz. Yarış pistlerinde pilotlara gerçek hız ve performans deneyimini yaşatan Intel'in 4 çekirdekli işlemci teknolojisi, bugün tanıtımı yapılan Arçelik Grand Prix Serisi sayesinde daha çok hız ve yüksek performans isteyen bilgisayar kullanıcılarının da beklentilerini karşılayacak" dedi.

Arçelik'ten teknoloji ve estetiği buluşturan eşsiz tasarım...
Kendi teknolojisi ile geliştirdiği ürünleriyle, "Hız" ve "Enerji Tasarrufu" denildiğinde beyaz eşya sektörünün lider markası olan Arçelik, yeni "Grand Prix Serisi" masaüstü bilgisayarlarıyla elektronik sektöründe de bu geleneği sürdürüyor. Intel islemcilerin benzersiz gücü sayesinde aynı anda daha fazla işlemin yüksek performansla yapılmasına olanak sağlayan "Grand Prix Serisi" masaüstü bilgisayarlar, verim ve performans artışı için daha hızlı sistem ve veri yolları ile tüketiciye azaltılmış güç tüketimi sunuyor.

"Dünya'nın en hızlı bilgisayarları" olan Arçelik Grand Prix serisinin sahip olduğu Intel 4 çekirdekli işlemci teknolojisi, bugün dünyanın en gelişmiş işlemcisi olarak nitelendiriliyor. Intel tarafından geliştirilen ve "Core 2 Quad" olarak adlandırılan bu işlemciler, daha önceki "Pentium" mikromimarisine göre çok daha az enerji harcayan "Core mikromimarisini" kullanıyor. Böylece; en yoğun işlemlerde bile yüksek performans sağlıyor.

Tüm üstün özellikleriyle, bilgisayar oyunu fanatikleri için mükemmel seçim olan Arçelik "Grand Prix Serisi", göz alıcı tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken, her oyunu, en süratli şekilde çalıştırabilecek özellikleri ve muhteşem ses performansıyla da kullanıcılarını büyülemeye hazır!

Arçelik'ten çift çekirdekli dizüstü bilgisayarlar...

512 MB'lık bağımsız grafik kartıyla üstünlüğünü kanıtlayan Arçelik dizüstü bilgisayarlar, çift çekirdekli "Intel Core 2 Duo" işlemcileri ile, dizüstünde oyun keyfini yaşamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. 2 megapiksel dahili kamerası ve yeni Intel Centrino işlemci teknolojisi ile daha kolay ve çok amaçlı kullanım sağlayan Arçelik dizüstü bilgisayarlar, parmak izi okuyucu özelliği ile de kullanıcılar için maksimum güvenlik sağlıyor. Arçelik dizüstü bilgisayarlar; ister hız, ister çok amaçlı kullanım bakımından artık masaüstü bilgisayarları aratmıyor!

Bilgi için:
4440888

1 yorum:

Adsız dedi ki...

selam hayırlı cumalar dilerim.cboxında sorun var sanırım görüntülenemiyor

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli