21 Ağustos 2007 Salı

DIGIC III, PowerShot A-serisinde


Canon, PowerShot A-serisine, yeni güçlü objektif ve kendine ait DIGIC III görüntü işlemci özelliklerini eklediği iki fotoğraf makinesini getiriyor.Canon, PowerShot A-serisine geliştirilmiş iki yeni fotoğraf makinesi ekliyor. A-serisine eklenen A650 IS ve A720 IS modellerinin her ikisinde de; Canon'un artırılmış hız ve görüntü kalitesini sağladığını iddaa ettiği DIGIC II görüntü işlemcisinin yükseltilmiş versiyonu DIGIC III işlemci ve 35-210 mm eşdeğer optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 6x zoom yapabilen objektif bulunuyor.

Yeni modeller, seride, PowerShot A630/A640 ve A710 IS'in yerine gelirken, önceki modeller ile aynı manuel kontrol özellikleri kullanıyorlar.

PowerShot A650, aynı zamanda sahip olduğu 12.1 megapiksel çekim kalitesi ile, Canon'un bu çekim kalitesine sahip PowerShot G9 ve SD950 IS modellerinin yanına gelen ilk SLR olmayan model olma özelliğini de taşıyor. Üründe, tıpkı daha gelişmiş özellikler barındıran G9'da olduğu gibi,optik görüntü sabitleme özellikli 6x zoom yapabilen objektif bulunuyor. 2.5 inç genişliğinde döndürülebilir LCD ekranı bulunan A650, eylül ayında satışa sunulacağı yurtdışında, 399 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Aynı objektif özelliğine sahip PowerShot A720 IS, tasarım olarak A650 IS'in temel çizgilerini taşırken çekim kalitesi konusunda 8 megapiksel ile daha aşağıda kalıyor. Ürünün 2.5 inçlik LCD ekranı da serinin diğer yeni modeli gibi döndürülebilme özelliğine sahip bulunmuyor. Yurtdışında, eylül ayında satışa sunulacak olan bu modelin satış fiyatı ise 249 dolar olacak.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli