24 Ağustos 2007 Cuma

Vestel'den mükemmel görüntü teknolojisi


Vestel, birçok üniversite ile ortaklaşa geliştirdiği Pixellence görüntü işleme teknolojisine sahip, yüksek kalitede görüntü sunan LCD TV'lerin satışına başladı.Vestel, TV görüntü kalitesini üst düzeye çıkaran, uluslararası patentli Pixellence teknolojisiyle üretilen yeni LCD TV serisini satışa sundu.

Vestel Şirketler Grubu'nun İTÜ ARI Teknopark'taki AR-GE firması Vestek'te Türk mühendislerce geliştirilen, birçok üniversiteyle ortak proje olarak yürütülmüş olan Pixellence (Pixel-Excellence) görüntü işleme teknolojisi, LCD TV'lerde çok yüksek kalitede görüntü elde etmeye olanak tanıyor.

Firmadan yapılan açıklamada; Vestel'in Pixellence teknolojisinin, LCD TV'lerdeki görüntüyü kusursulaştırma çalışmalarının en somut örneklerinden biri olduğu ve Vestel'in üretim gücünün yanında yazılım alanındaki gücünü de ortaya koyduğu belirtiliyor.

Açıklamadaayrıca, bu teknolojiye sahip Vestel TV'lerin demolarının IFA ve CeBIT başta olmak üzere, birçok uluslararası fuarda sergilendiği ve Avrupa'daki müşterilerden olumlu tepkiler aldığı da belirtilirken, Pixellence algoritmaları ile çalışıp, üzerinde Vestel logosu bulunduracak yongaların üretileceği de verilen bilgiler arasında yer aldı.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli