21 Kasım 2007 Çarşamba

Avea kamu sektörünü Blackberry ile buluşturdu

Avea, düzenlediği seminerde, Blackberry akıllı telefonlarının kurumlara sağladığı faydaları aktardı.

Avea kamu sektörünü Blackberry ile buluşturdu

Blackberry çözümlerini Türkiye'ye getiren Research in Motion Limited ve Avea, Ankara'da düzenledikleri seminerde, Blackberry akıllı telefonlarının dünya genelinde kamu sektörüne sunduğu farklı çözümleri ve bu çözümlerin kurumlara sağladığı faydaları aktardı.

Avea'nın sağladığı
mobil hizmetlerden biri olan BlackBerry çözümünün kamu çalışanlarına kattığı değeri konuşmak üzere düzenlenen seminerde, Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter ile Research in Motion firmasının üst düzey yöneticileri konuşmacı olarak yer aldı.

Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Tayfun Okter, 3 milyona yaklaşan kamu çalışanı abonesiyle Avea'nın sektörde çok büyük bir ağırlığı olduğunu ve bunun getirdiği bilgi birikimiyle de her geçen gün kamu sektöründe yer alan müşterilere rakipsiz tarifeler ve yenilikçi çözümler sunduklarını belirtti.

Tayfun Okter, kamu sektörüne Avea Mobil Devlet Projeleri kapsamında interaktif ve GPRS- EDGE tabanlı servisler, mobil bağlantı paketi ve en önemlisi de bilgiye mobil ortamda ulaşmayı keyifli hale getiren BlackBerry hizmetini sunduklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Mobil hizmetlerimiz içinde yer alan BlackBerry hizmeti ve bu hizmete ilişkin çözümler ile her geçen gün daha çok kamu kurumu, mobil ortamda kurumları dışında e-postalarına ve internete erişebiliyor, takvim ve kontaklarına senkronize erişim imkanından faydalanıyor ve hem zaman hem de mekandan bağımsız olarak her zaman hızlı iletişim imkanına sahip oluyorlar. Böylece kamu sektöründeki abonelerimiz de Avea sayesinde gerçek fiyata kaliteli iletişim imkanından faydalanma fırsatını yakalıyorlar. Hayata geçirdiğimiz yenilikçi projelerle önemli başarılara kamu sektöründe 2008 yılında da imza atmaya devam edeceğiz."

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli