29 Kasım 2007 Perşembe

Office 2007 ucuzladı


Microsoft Türkiye, dünyaca ünlü çalışma programı Office 2007'nin fiyatını ticari amaçlı olmayan kullanımlar için düşürdü. Yazılımı evde kullananlar ve öğrenciler Office 2007 işletim programına 99 Dolar karşılığında sahip olabilecekler. Office 2007, daha iyi kullanıcı arayüzü, bilgi ve verileri daha küçük dosyalarda saklama olanağı ve farklı formatlara çevrilebilme özelliği gibi birçok yenilik getiriyor.

Bilişim teknolojilerinin ve yazılımlarının Türkiye'de daha yaygın kullanılması için çalışan Microsoft Türkiye önemli bir adım attı. Office 2007 yazılımının ev ve öğrenci sürümlerinin fiyatı 2008 Şubat ayının sonuna kadar 99 Dolara indi. Bu indirim ticari kullanıcılar için geçerli değil.
Office'in son versiyonu için aylık ödeme 10 Doların altına iniyor

Değişik teknoloji marketlerinde farklı taksit imkanları ile sunulan Office 2007 Ev ve Öğrenci sürümü, 12 aya kadar vade ile satın alındığında, aylık ödeme 10 doların altına kadar iniyor.

İndirimle ilgili bir açıklamada bulunan Microsoft Türkiye Office sistem Ürün müdürü Sibel Yılmaz şunları söyledi :

"Microsoft Office şu an dünyada en çok tercih edilen yazılım ailesi. Yeni başlayan akademik yılda, öğretmen ve öğrencilerimiz için bu son derece kapsamlı yazılımların fiyatını düşürerek eğitime bir destek vermek istiyoruz. Bu indirimin en azından lisanslı ürünlerimizi almak için koşullarını zorlayan öğretmen ve öğrencilerimize olduğu gibi, diğer amatör kullanıcılara da yardımcı olacağını umuyoruz. Bu fiyat Şubat 2008 sonuna kadar geçerli olacağından kullanıcılarımızın bu avantajdan yararlanarak büyük beğeni toplayan Office 2007'ye geçmelerini kolaylaştırmak istiyoruz. Ayrıca bu sayede kullanıcıların lisanslı ürünlerin faydalarından yararlanmaları ile lisanslı kullanımı da teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Bilindiği gibi, lisanssız kullanım, yani korsan yazılım, ülkemizin bilişim sektörüne çok ağır zararlar vermekte ve ulusal gelirimizi azaltmaktadır."

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli