28 Kasım 2007 Çarşamba

Windows XP SP3: Nihai sürüm adayı hazır

Geçenlerde Vista SP1 RC1'in çıkmasının ardından Windows XP SP3 RC1 de yayılmaya başladı
"http://www.chip.com.tr/images/content/20071127230906.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.
Geçen haftalarda Vista Servis Paketi 1'in RC (nihai sürüm adayı) sürümünün çıkmasıyla artık XP kullanıcıları da SP3'in neredeyse bitirilmiş olan sürümünü indirebiliyorlar.

Microsoft RC'yi aslında sadece seçilmiş testerlar için yayımladı. Windows XP de ufak bir kayıt defteri hilesiyle Servis Paketi 3 doğrudan Microsoft Update sitesinden indirilebiliyor.

Kayıt defteri hilesini yapmak için elle uğraşmanıza gerek yok. Sizin için bu işi yapacak yığın dosyasını buradan indirebilirsiniz. Yığın dosyasını çalıştırdıktan sonra Windows Update sitesini kontrol edin. Servis Paketi 3 RC sürümü görünür hale gelecektir. Eğer görünmezse PC'nizi yeniden başlatmak size yardımcı olabilir. Bu sefer garanti SP3 RC gözükecektir.

CHIP Online Yorumu:
Bu RC sürümü Türkçe olarak sunulmadığı için testi İngilizce bir Windows XP üzerinde yaptığınızda doğru sonuca ulaşabilecek ve SP3 RC1 build 3244'ü yükleyebileceksiniz. Güncellemeyi günlük işlerinizi yürüttüğünüz PC'de yapmamanızı ve işleme başlamadan önce yedek almanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli