26 Kasım 2007 Pazartesi

Vücudu yormayan masaüstü seti


Bilgisayar aksesuarları üreticisi Logitech'in yeni kablosuz masaüstü seti LX710 çok sayıda fonksiyonu ile hayatınızı kolaylaştırıyor. Kablosuz klavye üzerinde yer alan tuşlar, Voip aramalarına, fotograf düzenleme ve müzik gibi multimedia uygulamaları kısa yoldan ulaşma imkanı sunuyor.

Kablosuz klavye ve kablosuz lazer fareden oluşan bu özel seti, alıcısını USB portuna takarak dizüstülerde da kullanmak mümkün. Vista uyumlu LX710 Kablosuz Masaüstü, özel yumuşak tuş takımı ile ayrı bir rahatlık sunuyor.

Bu yeni teknolojili ürün, Logitech'in lazer fare teknolojisini güçlü sayısal fotoğraf kontrolleri ile birleştirerek, resimlerin ve diğer görüntülerin düzenleme, görüntüleme ve paylaşımını oldukça kolaylaştırıyor. Lazer izleme teknolojisi ile kullanıcılar bu düzenlemeleri piksel hassasiyetinde gerçekleştirebiliyor. Klavyede bulunan özel tuşlar sayesinde kullanıcılar favori resim uygulamalarını başlatabilir, resimleri döndürebilir, büyütüp, küçültebilirler. Klavyenin ayrıca, etkin dijital müzik navigasyonu sağlayan kullanışlı bir medya paneli de bulunuyor.

Konforu en üst seviyeye çıkarmak üzere tasarlanan klavyenin aynı zamanda kullanıcılara tercih ettikleri klavye açısını sunan, üç kademeli katlanabilir ayakları mevcut. Ürünün satış fiyatı ise 95 dolar+KDV olarak duyuruldu.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli