23 Kasım 2007 Cuma

Sony'den İlk Araç İçi Çok Kanallı Sistem

Sony, geliştirdiği yeni araç içi ses - görüntü sistemi ile yolculukları eğlenceli hale getiriyor.

Sony'den İlk Araç İçi Çok Kanallı Sistem

Tüketici elektroniği alanında teknolojisi ve tasarım anlayışıyla benzersiz ürünlere imza atan Sony, geliştirdiği yeni CD tabanlı araç içi ses-görüntü sistemi XAV-W1 ile araç sahiplerinin mükemmel ses ve görüntü deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Üstün teknolojik özellikleri ile sıra dışı görüntü ve ses kalitesi sunan XAV-W1'in 7inç'lik WVGA TFT dokunmatik monitörü, 800 x 480 piksel (geleneksel QVGA: 480 x 234 piksel) çözünürlüğü ile birinci sınıf görüntü kalitesi sunuyor. Ayrıca sahip olduğu DRIVE-S II teknolojisi ile titretişimden kaynaklanan sorunları yok ederek kesintisiz bir eğlence deneyimi yaşatıyor. Sistemde ayrıca yolcuların en sevdikleri şarkıları söylemelerine olanak sağlayan bir Karaoke mikrofon da bulunuyor.

Sıra Dışı Ses ve Görüntü Performansı

Yeni XAV-W1'in görüntü ünitesi, Super Audio CD formatı içeriyor ve 5.1 surround ses seçeneği sunuyor. XAV-W1'in 7inçlik (diyagonal boyut) WVGA TFT ekranı mükemmel görüntü kalitesi ile yolcuların CD, DVD ve SACD'lerden olağan üstü keyif almalarını sağlıyor.

Yeni XAV-W1, sahip olduğu Dolby Digital surround ses ve dts Digital Surround Processing teknolojilerinin yanı sıra JPEG, DivX, Windows Media Audio (WMA) ve MP3 ses formatlarını destekliyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli