15 Kasım 2007 Perşembe

Palm Treo 750

Cebinizdeki Dizüstü


Avuçiçi bilgisayar üreticisi Palm, Treo 750 Smartphone ürünüyle, kullanıcılara dünya standartlarındaki Palm deneyimini Microsoft Windows Mobile 5.0 işletim sistemi ile bir arada sunuyor.

Normal bir bilgisayarın yapabildiği hemen herşeyi yapmanıza olanak veren Palm Treo 750 ile Office dokümanlarını açma, düzenleme, kaydetme, not alma, ses kaydetme, MP3 dinleme, video izlemenin yanı sıra kablosuz e-posta alabilir, geniş bant bağlantı hızlarında İnternet'te gezinebilirsiniz.

Palm Treo 750 dünyanın her yerinde çalışan beş bant bir GSM telefon olmanın yanı sıra, 3G/UMTS standartlarını da destekliyor. Böylelikle kablosuz e-posta almanıza, geniş bant bağlantı hızlarında İnternet'te gezinmenize olanak veriyor. Ayrıca Palm'in kullanıcı dostu tüm özelliklerini Windows Mobile işletim sistemiyle birlikte kullanabiliyorsunuz.

Microsoft'un Direct Push Teknolojisi'nin yerleşik olarak bulunduğu Treo 750 ile Outlook e-postalarınızı, ajandanızdaki değişiklikleri, kişiler ve görevler listenizdeki yeni girişleri de saniyeler içinde alabiliyorsunuz. Bunların yanında, Palm Treo 750'yi satın alanlar geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Windows Mobile 6.0 işletim sistemine de geçebiliyorlar.
Bluetooth
EDGE
3G
Java Desteği
HandsFree (Eller Serbest)
Bas Konuş
Dahili Modem
Wi-Fi
Görüntülü Konuşma
Entegre Flaş

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli