27 Kasım 2007 Salı

Nokia N82 satışa sunuldu

Nokia, kamera, navigasyon ve İnternet erişimi işlevlerini bir arada sunan Nokia N82'yi satışa sundu.
Nokia N82 satışa sunuldu

Nokia, kamera, navigasyon ve İnternet erişimi işlevlerini bir arada sunan en yeni multimedya bilgisayarı Nokia N82'yi satışa sundu. Nokia N82, medya paylaşımını da içeren eşsiz bir kamera deneyimi yaşatmayı vaat ediyor.

Sunduğu navigasyon servisi ile çevrenizi keşfetmeniz için size rehberlik eden Nokia N82, gelişmiş kamera özellikleri ile anılarınızı ölümsüzleştiriyor, İnternet erişimi ile de tek tuşla medya paylaşımına olanak veriyor.

Nokia N82, A-GPS (Assisted Global Positioning System - Yardımlı Global Konumlandırma Sistemi), Carl Zeiss optik destekli 5 megapiksel kamerası, Xenon flaş ve İnternet erişimi ile Nokia Nseries multimedya bilgisayarlarının sunduğu tüm özelikleri içeriyor.

Carl Zeiss optik destekli 5 megapiksel kamera ile baskı kalitesinde fotoğraflar ve DVD kalitesinde videolar çekebilen telefon, özellikle loş mekanlarda Xenon flaş çok daha iyi performans sağlıyor. Kameranın çok kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelmesi, aydınlatma destekli otofokus özelliği, iki çekim arasında hızlı geçiş gibi özellikler de Nokia N82'nin diğer artı yönleri.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli