17 Kasım 2007 Cumartesi

HAYDİ TÜRKİYE !!!!

"http://www.ntvmsnbc.com/news/275901.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.

MİLLİLERİMİZE BAŞARILAR

A Milli Takım, EURO 2008 eleme grubundaki en önemli maçına çıkıyor. Bugün saat 20.00’de Norveç’le deplasmanda karşılaşacak olan ay-yıldızlı ekip, finallere katılma şansını sürdürmek için bu karşılaşmayı kazanmak zorunda.


Türk futbolu bugün Oslo'da tarihi bir sınav verecek.
A Milli Futbol Takımı, EURO 2008 finallerine gitme yolunda büyük önem taşıyan maçta Norveç ile karşı karşıya gelecek. TSİ 20.00'de başlayacak zorlu mücadele Kanal D'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Alman hakem Marcus Merk yönetecek.

Finallere katılabilmek için mutlak galibiyet ihtiyacı bulunan Türkiye, olası bir yenilgi halinde grup maçlarının tamamlanmasına 1 karşılaşma kala havlu atacak. Ay-yıldızlı ekip, maçın berabere bitmesi durumunda, Norveç'in son maçta puan kaybetmesini bekleyecek.

Yunanistan'ın ardından gruptan finallere gidecek ikinci takımı belirlemesi açısından çok büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi evsahibi Norveç 20 puanla ikinci, Türkiye ise 18 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Türkiye ile Norveç gruptaki son maçlarını hiçbir iddiası bulunmayan ekiplerle yapacak. Türkiye son maçında İstanbul'da Bosna-Hersek, Norveç ise deplasmanda Malta ile karşılaşacak.

"http://www.ntvspor.net/Images/22305.jpg" grafik dosyası hatalı olduğu için gösterilemiyor.


ANKET: Norveç-Türkiye maçı ne olur?

MİLLİLER HAZIR

A Milli Takım tarihi Norveç sınavının hazırlıklarını Ullevaall Stadı'nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Sakatlığı bulunan Deniz Barış çalışmanın tamamında yer alırken, bu futbolcunun oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Teknik direktör Fatih Terim, futbolcularına duran top, korner ve yan top çalışması yaptırırken, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Volkan, Gökhan Gönül, Servet, Emre Aşık, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Nihat Kahveci, Mehmet Yıldız.
Norveç: Opdal, Storbaek, Hagen, Hangeland, John Arne Riise, Bjorn Riise, Tettey, Heastad, Iversen, Carew, Pedersen.

1 yorum:

Kozan dedi ki...

Merhaba ayhan bey nasılsınız,
http://kozan.blogcu.com/ bu benim ilk blogumdu ancak ordan.
www.kozanay.com 'a taşındım o blogum var ama herhangi bir etkinliği yok.ben orayı ziyaretiniz içinde teşkkür ediyorum bu yıl benim tam 2 yıl oldu bloga başlayalı.güzel bir hafta sonu tatili diliyorum........
sevgilerle...........

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli