29 Kasım 2007 Perşembe

Facebook, Turkcell-im ile cepte



Turkcell-im içinde yer alan yeni “İnternet Uygulamaları” bölümü sayesinde kullanıcılar, cep telefonlarına uygun şekilde paketlenmiş Google Maps ve Facebook gibi uygulamalara, tek tıkla ulaşıyor
Turkcell-im, internette kullanım alışkanlığı yaratmış ve mobil ortamda da her an ihtiyaç duyulabilecek e-posta, harita görüntüleme gibi araçların cep telefonlarına uygun şekilde paketlenmiş uygulamalarına, kullanıcılarını tek tıkla ulaştırmak üzere “İnternet Uygulamaları” adında yeni bir bölüm sunuyor.

Uygulama ile aboneler, Google Maps'i kullanarak yollarını cep telefonundan bulabiliyor, tüm şehirleri ister ülke ülke, ister sokak sokak görme olanağına sahip olabiliyorlar. Abonolerin, Facebook'a da cep telefonu üzerinden erişebilmesine imkan tanıyan İnternet Uygulamaları bölümü,bunun yanı sıra yemek siparişi verme, e-posta'dan hava durumuna, spor haberlerinden finans piyasalarına kadar birçok bilgiye Yahoo Go! ile erişebilmeye de imkan tanıyor.

Cep telefonu için özel olarak geliştirilmiş indirilebilir uygulamalara wap.turkcell-im.com.tr ana sayfasından ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli