27 Temmuz 2007 Cuma

Cin katkılı kampanya portalı




Tüm tüketici kampanyalarını toplayarak alışveriş öncesi bilinçlendirme hedefiyle açılan kampanyacini.com, ilk 2500 üyesine sürpriz hediye paketleri gönderiyor.Tüketicilerin alışveriş yaparken bulunan kampanyaları kaçırmamaları için geliştirilen http://www.kampanyacini.com/kampanyacini/index.jsp sitesi, üyelerine, kampanyaları kaçırmama, bilinçli alışveriş yapma, tercih yaparken zamandan tasarruf etme, taleplerini firmalara direkt iletebilme, puan kazanma ve kazandığı puanları hediyeye çevirebilme gibi olanaklar sunuyor.
Ziyaretçilerinin kampanyaları takip ederken puan kazanmasını sağlayan Kampanya Cini, ilk 2500 üyesine sürpriz hediye paketleri gönderiyor. Daha sonra kazandıkları puanlara göre üyeler birbirinden farklı bir çok hediye kazanma fırsatına sahip olurken yine ayda bir en çok puan kazanan üyeye özel hediyeler gönderiliyor.
Ayrıca üyeler, kampanya yapan firmalara göndermekistedikleri kampanya taleplerini Dile Benden Ne Dilersen köşesine yollayarak daha da fazla puan kazanabiliyor. Üyeler isterlerse ilgilendikleri marka ya da kategorilerdeki kampanyaları, Kampanya Cini’ndeki kendi özel Benim Cinim sayfasında görüntüleyebilirken yeni fırsatlar yayınlandığında e-posta adreslerinden de takip edebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli