24 Temmuz 2007 Salı

Vista SP1'in yanlış alarmı düzeltildi


Microsoft, Vista için SP1'in deneme sürümünün hazır olduğu bilgisinin doğru olmadığını, haberin yazım yanlışlığından kaynaklandığını açıkladı.Microsoft, Vista için SP1'in deneme sürümünün hazır olduğu bilgisinin, yazım yanlışlığından kaynaklanan bir hata olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz hafta başında, Microsoft Windows'daki gelişmeleri takip eden Winbeta.org'un, Windows Driver Kit geliştiren ekipten gelen e-postaya dayandırarak verdiği, Vista SP1'nin deneme sürümünün indirilmeye hazır olduğu ile ilgili haber Microsoft tarafından düzeltildi.

Microsoft, haberin dünya basınında yayılması üzerine, ortada yazım yanlışlığından kaynaklanan bir hata olduğu açıklamasını yaptı. Şirket yaptığı açıklamada; hazır olan SP'nin deneme sürümünün, Windows Vista için değil Windows Server 2008 için olduğunu belirtti.

Microsoft bununla beraber, Vista için SP1 hazır olmasa da; üzerinde çalışmaların devam ettiğini ve ne kadarerken yayınlanırsa, daha fazla kullanıcıyı ürünü almaya yönlendirecek bir kilometre taşı olarak gördüğünü belirtti.


Microsoft, antirtöst yasaları ile uyum çerçevesinde yaptığı son güncellemesi gereğince, Vista için SP1'in çıkışının bu yıl içinde gerçekleşeceğini kabul ettiğini belirtmişti. Şirket bu yıl içinde yayınlanacak açıklaması yapmasına karşın kesin bir tarih belirtmemişti.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli