24 Temmuz 2007 Salı

Metal Gear Solid 4

PlayStation 3’ün kalesi Solid Snake’in bu son görevi hakkında yeni bilgiler ve yepyeni bir video geçtiğimiz günlerde E3 fuarında yayınlandı.
İlk olarak 2005 Tokyo Game Show’da duyurulan ve o andan itibaren herkesin merakla beklediği, Hideo Kojima’nın yapacağı son Metal Gear Solid oyunu olan Guns of the Patriots, 2008 yılı başlarında tüm dünyada eşzamanlı piyasaya çıkacak. playstation 3’ün gücünü kullanarak gerçek zamanlı sinematik aksiyonlara dâhil olacağımız oyun, 2014 yılında geçecek. Yaşlanmış bir Solid Snake ve Ocelot Revolver ile olgunlaşmış bir Raiden başta olmak üzere tüm MGS2 kadrosunu görebileceğimiz yeni yapımda, her zamanki gibi çevreyle uyumluluk kilit rol oynayacak. Bugüne kadar yayınlanan tanıtım videolarından müziklerinin de eski oyunları aratmayacağı anlaşılan Guns of the Patriots, Snake’in son görevi olması gibi birçok etken nedeniyle daha çok "hissetme" duyusu üzerine kurulmuş.

Neyi Biliyoruz?

MGS4 aksiyon dolu üçüncü kişi görünümünden oynanacak, ancak Hideo Kojima’nın açıklamasına göre isteyen tüm oyunu birinci kişi görünümünden de bitirebilecek. Octocamo adlı, bulunduğu ortama uyum sağlayan yeni nesil kamuflajımız çoğu zaman imdadımıza yetişecek. Düşmanların silahlarını alabileceğiz. Ayrıca sadece dövüşerek değil, üzerlerine silah doğrultarak da onların üstesinden gelebileceğiz.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli