30 Temmuz 2007 Pazartesi

İki yeni sabit diskli DVD kaydedici


Panasonic'in Diga DMR-EH67 ve DMR-EH57 sabit diskli DVD kaydedicileri, kayıt ve geri oynatmada 1080p'lik görüntü kalitesi ve geliştirilmiş bağlantı özelliklerine sahip.Panasonic’in Türkiye temsilcisi Tekofaks, hem sabit diske hem de DVD’ye kayıt olanağı sunan Diga serisi DVD kaydedicilerine iki yeni model ekledi. Diga DMR-EH67 ve DIGA DMR-EH57 model yeni ürünler, akıllı i/p (interlace/progressive) dönüştürme ve 1080p iyileştirme teknolojilerinin birlikte kullanmasıyla, DVD filmlerini ve televizyon yayınlarını da 1080p görüntü kalitesiyle oynatabiliyor.

Ürünler, HD Up-conversion (HD yükseltici) özelliği sayesinde elde edilen görüntülerin daha yumuşak ve daha doğal görünümlü olabilmesi için yüksek hızla işleme teknolojisinden faydalanıyor. Her piksel, sağ, sol, üst ve alt tarafındaki sekizer pikseli anında hesaplamak suretiyle yaratılıyor. Böylece, son derece doğal görünümlü, 1080p yüksek çözünürlüklü hareketligörüntüler elde edilmiş oluyor.

250 GB sabit disk kapasitesine sahip Diga DMR-EH67, sabit diske 443 saat kayıt yapabilmeye olanak sağlıyor. Ürün, aynı zamanda SD hafıza kartı yuvasından veri transferi yapabilme imkanı sunuyor. Diğer model olan Diga DMR-EH57 ise yine DVD’ye kayıt imkanı sunarken, kaydedilen görüntüleri 160 GB’lık sabit diskinde saklayabiliyor. Ürün, sabit diske 284 saat kayıt yapabiliyor.

Diga modellerine, 192-KHz 24-bit DAC (dijital analog çeviricili) bir ses sistemi ile elde edilen temiz ve aslına uygun olarak üretilen bir ses kalitesi eşlik ediyor. Sürücüden kaynaklanan titreşimlerin bastırılabilmesi için monte edilen özel tipte bir söndürücü ve azaltılmış fan gürültüsüyle Panasonic Diga DVD kaydediciler, 30 dBA’lık sessiz bir çalışma performansını sunuyor.

Ürünlerde, uyumlu ekipmanlara tek bir kablo vasıtasıyla kolayca dijital bağlantı imkânı sunan HDMI terminali bulunuyor. Ayrıca, Panasonic’in Viera Link fonksiyonuyla, diğer AV (ses-görüntü) cihazlarına bağlı olarak çalışma imkanı da sunuluyor. Panasonic Diga DVD kaydediciler, Panasonic Viera serisi plazma ve LCD televizyonların kumandasıyla kontrol edilebiliyor. Böylece, en çok kullanılan cihaz özellikleri tek bir kumanda üzerinde toplanmış oluyor. Uzaktan kumanda üzerindeki “VIERA Link” tuşuna basıldığında, VIERA Link menü ekranı vasıtasıyla Diga menü ekranına ulaşmak mümkün olurken, televizyonun kumandası ile kayıt ayarları gerçekleştirilebiliyor ya da DVD oynatılabiliyor.

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli