23 Temmuz 2007 Pazartesi

Seçim Sonuçları Nette


Ülkemiz için önemli bir sürecin yaşandığı şu saatlerde yapılan oylamaların sonuçlarını bilgisayarınızdan takip etmek için en iyi kaynakları topladık. Seçim siteleri, SDN'de.


TV başında olamayanlar için internet siteleri de dakika dakika seçim sonuçlarını kullanıcılara ulaştırmak için hazırlıklarını yaptılar. En güncel ve en doğru sonuçları verebilmek için yarışacak olan siteler içerisinden en iyilerini bir araya getirdik. Ayrıntılı istatistikler ve durumu en iyi şekilde izah edecek olan grafiklerle hazırlanan içeriklere sahip siteler, SDN'de.

:: Samanyoluhaber

Cihan Haber Ajansı ile ortak çalışarak sonuçları internet kullanıcılarına ulaştıracak olan site, diğer bütün ajanslardan daha fazla muhabir ağına sahip. Oy kullanan okuyucularımız, bunu seçim yerlerinde de fark etmiş olacaklardır. Cihan Haber Ajansı ile ortak çalışacak olan Samanyoluhaber.com, bu listede ilk sırada yer alıyor.
Bilgi için: Samanyoluhaber

:: Hürriyet

Sitesine eklediği sayaç ile geri sayımı başlatan Hürriyet, seçim sonuçlarını DHA'dan alacağı verilerle okurlarına iletecek. Aynı zamanda önemli yazarların ve siyasetçilerin de yorumları, bu sitede yer alacak.
Bilgi için: Hürriyet İnternet

:: Milliyet

DHA verileri ve diğer ajanslardan gelen bilgilerle beraber farklı uygulamaları da sayfasına yerleştiren Milliyet, okurlarının sitede fazla zaman geçirmesi için neredeyse elinden geleni yapmış. Farklı rakamlara göre hangi sonuçların alınacağını belirten bir robot bile bulunuyor. Bilgi için: Milliyet Online

:: Ntvmsnbc

Rakamlarla beraber, yorumlara da önem veriyorsanız, uğramanız gereken bir diğer site de Ntvmsnbc.com. site, NTV ile beraber çalışarak hem grafiklerle hem de videolar eşliğinde internet kullanıcılarına bilgi verecek.
Bilgi için: Ntvmsnbc

:: Seçim 2007

En başarılı grafik arabirimine sahip olan sitelerden biri olan Secim2007.com.
Bilgi için: Seçim 2007







Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli