26 Temmuz 2007 Perşembe

Yeni tarifeler yürürlüğe giriyor


Şirketimiz konunun hassasiyeti ve müşterilerine karşı sorumlulukları nedeniyle mahkeme kararı henüz tarafımıza resmi olarak tebliğ edilmeden çalışmalarına derhal başlamıştır. Kamuoyunda oluşan hassasiyet ve müşterilerimizin istekleri ile mahkeme kararını dikkate alarak müşterilerimize daha uygun koşullar sağlayan yeni tarifelerini, onay makamı olan Telekomünikasyon Kurumu'na 3 Temmuz 2007 tarihinde sunmuştu. Tüketici örgütlerinin yapıcı değerlendirmeleri de gözönüne alınarak oluşturulan yeni tarife onayına ilişkin resmi bildirim 20 Temmuz saat 18.30 itibariyle şirketimize tebliğ edilmiştir. Şirketimiz bu yeni tarifeleri 21 Temmuz Cumartesi itibariyle uygulamaya başlamıştır.

Değerli müşterilerimizi yakından ilgilendiren Türk Telekom tarifeleri ile ilgili bu olumlu gelişmeyi kamuoyu ile paylaşmaktan memnuniyet duymaktayız. Onaylanan tarife ile uzak mesafe (şehirlerarası-milletlerarası-GSM aramaları) görüşme ücretlerindeki yüzde 55'den yüzde 60'a varan indirimler korunmaktadır. Buna ek olarak ise StandartHATT'ta şehiriçi ücretlerinde yüzde 16 oranında yeni indirimler yapılmaktadır. HesaplıHATT'taki şehirçi indirim oranı ise yüzde 10 olacaktır. Daha önceki tarifelerimizde bulunmayan ancak 1 Mart tarihli tarife ile yeni getirilmiş olan StandartHATT'taki bedava gece kontörü uygulamasına son verilmiş ve HesaplıHATT'a uygulanan bedava kontör sayısı 100'e indirilmiştir. Buna karşılık müşterilerimizin talepleri doğrultusunda HesaplıHATT'taki gece kontörlerinin kullanımı yılsonuna kadar uygulanmak üzere gece saat 10.00'dan akşam saat 8.00'a çekilmiştir. Böylece bedava kontörlerin kullanımı daha uygun hale getirilmiştir.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany'nin bu konudaki açıklaması:

"Yeni tarifelerin yanında müşterilerimizi yakından ilgilendiren iki konuyu daha sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle saniye bazlı ücretlendirmeye geçiş için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız Telekomünikasyon Kurumu'nun bilgisi dahilinde devam etmektedir. Yılsonuna kadar bu opsiyonu Telekomünikasyon Kurumu'nun onayıyla yürürlüğe sokmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Böylece müşterilerimize mevcut tarifelerimiz yanında saniye bazlı ücretlendirme alternatifini de sunmuş olacağız. İkinci olarak toptan ADSL ve Veri Akışı Erişimi tarifelerinde de indirim için Kurum'a başvurmuş bulunuyoruz. Onaylanmasını umduğumuz yeni tarifelerle yüksek hızda internet kullananlara ISS'lerin de indirim yapabilmesinin önünü açmış olacağız. Böylece sektördeki rekabeti destekleme ve pazarı büyütme konusunda çok önemli bir adımı atmış oluyoruz."

Hiç yorum yok:

AyBEROZ

AyBEROZ
Alışverişin en güzeli